Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ο κος Βαρουφάκης και η σκιά του αυτοκράτορα.

Μας το έστειλε η cristina..... Ευχαριστούμε πολύ 


Δεν έχω καμιά πρόθεση να «κοντύνω» ή να μειώσω τον Κ. Βαρουφάκη. Είναι οι πράξεις και οι λόγοι ενός ανθρώπου που τον υψώνουν ή τον κονταίνουν. Δεν έχω καμία διάθεση να δαιμονοποιήσω τον Κο Σόρος.  


Οι συνέπειες των πράξεων του έχουν χαραχτεί –με οξύ και αίμα- στις μνήμες των λαών θυμάτων του- ανάμεσα τους πλέον μάλλον και ο δικός μας. Αυτό που θέλω να καυτηριάσω είναι η αφέλεια που προβάλει ο κος Βαρουφάκης. Είναι η αφέλεια του είδους που αποδόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για την τεράστια πολιτική ευθύνη που φέρει. Είναι η αφέλεια που οδήγησε στην έκπληξη που ένοιωσε ο κουμπάρος του Νίκου Παπανδρέου Γιάννης Βαρουφάκης στη μετάλλαξη του Γιώργου που ήξερε.  


Και ο κόσμος δεν ανέχεται πλέον την αφέλεια του εξωγήινου, δεν ανέχεται την αφέλεια των κολλεγιοπαίδων και πολύ περισσότερο δε δέχεται την αφέλεια των ακαδημαϊκών και των πολιτικών. Πέσαν να τον φάνε το Βαρουφάκη στην είδηση ότι συμμετείχε σε συνέδριο που διοργανώνει ο George Soros. Βγήκαν οι κακές γλώσσες να λένε ότι ο Βαρουφάκης είναι άνθρωπος του Soros. Φυσικά και δεν είναι. Όχι ακόμη. 


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

oimaskespeftoun.blogspot.gr/