Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η αφύπνιση της ελληνικής Δικαιοσύνης, το διαχειριστικό αλαλούμ στην Τ.Α.

Μας το έστειλε ο Βασίλειος Νουλέζας..... Ευχαριστούμε πολύ 
Αναρωτιέμαι δεν αποτελεί κοινή παραδοχή ότι υπήρξαν τα τελευταία χρόνια κακοδιαχείριση, κατασπατάληση εθνικών και κοινοτικών πόρων
στην Τ.Α. , χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν καταλογισθεί διοικητικές και ποινικές ευθύνες? Γιατί λοιπόν εξανίστανται και διαμαρτύρονται ορισμένοι που ελέγχονται χωρίς όμως να τους έχει καταλογισθεί μέχρι σήμερα οποιαδήποτε παράβαση η αδίκημα? Έχουν μιλήσει όσοι αυτοενοχοποιούνται με τον κ Ρακιντζή Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης να μάθουν τι συγκλονιστικά στοιχεία διαθέτει? Οι πολίτες δεν έχουν δικαίωμα ενημέρωσης και πληροφόρησης για την αξιοποίηση ή μη των κονδυλίων αυτών? Η κοινή γνώμη ασχολείται με το στικάκι και τούς παραχαράκτες του, όμως ο αριθμός των ενεχομένων αιρετών που ελέγχονται για οικονομικά εγκλήματα , διότι αρκετοί έχουν πλουτίσει και έχουν ακόμη εξαγάγει χρήματα στο εξωτερικό. Η Ελλάδα σήμερα καταδυναστεύεται από τούς τοκογλύφους δανειστές και διοικείται από ξένες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις, επί χρόνια οι εκλεγμένοι ροκάνιζαν τα δανεικά, ο κόσμος πού υποφέρει απαιτεί την αλήθεια και διελεύκανση  Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξυπηρέτησαν τα προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα τους και έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, αυτό είναι το πιο εξοργιστικό. Δεν συμφωνώ με τις υπερβολές και ακρότητες των Μ.Μ.Ε. και την άδικη διαπόμπευση αθώων, άλλωστε όλοι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας. Ορισμένοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι δεν θα εκλεχθούν η ότι θα παραπλανήσουν την Δικαιοσύνη, σφάλλουν. Θλίβομαι όταν βλέπω σε ποιους είχαμε δώσει την εντολή να διαχειριστούν τις τύχες της Πιερίας, στην οποία δεν ήλθαν οι Κινέζοι τουρίστες, οι επενδύσεις, ο υψηλός τουρισμός με τους ελλιμενισμούς σε μαρίνες μας, η ορθολογικότερη προβολή της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς μας , διότι οι αξιότεροι παραγκωνίσθηκαν, υποβαθμίσθηκαν χάριν των κομματικών ευνοημένων που θέλουν να μεταπηδούν σε καλά αμειβόμενα δημόσια αξιώματα.
Ας έχουμε υπομονή και πολιτική ωριμότητα έρχονται κοσμογονικές, συνταρακτικές πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στην πατρίδα μας.