Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Μας το έστειλε το Mediterranean Hotels..... Ευχαριστούμε πολύ 
 Άρωμα Χριστουγέννων  με αγώνες ιστιοπλοΐας
στο Mediterranean Village Hotel & Spa

Για πρώτη φορά στην Πιερία, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης  Θεσσαλονίκης διοργανώνει
από τις 26/12/2012 έως τις 29/12/2012 τον ετήσιο ιστιοπλοϊκό αγώνα OPTIMISTLASER RADIALLASER 4.7 - 4.20  με την επωνυμία  «17ο Κύπελλο Χριστουγέννων 2012»  στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος  Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, του Ν.Ο. Κατερίνης και του Ομίλου Mediterranean Hotels.
Παρά τις πολλές υποψηφιότητες πόλεων για την ανάληψη των συγκεκριμένων αγώνων, οι υπεύθυνοι του αγώνα, αξιολογώντας  τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις διαμονής και εστίασης των ξενοδοχείων Μediterranean αφού οι υποδομές των ξενοδοχειακών μονάδων υποδοχής των αθλητών αποτελούν κριτήριο μείζονος σημασίας, αποφάσισαν την τέλεση του «17ου Κυπέλλου Χριστουγέννων» στην Κατερίνη. 
 Ο  τετραήμερος ιστιοπλοϊκός αγώνας  αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες που διεξάγονται στη Βόρεια Ελλάδα για 17 συνεχή χρόνια. Στο φετινό Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο θαλάσσιο χώρο της περιοχής της Παραλίας Κατερίνης, οι κατηγορίες και οι συμμετοχές αναμένεται να αυξηθούν  ενώ η διαμονή αθλητών, προπονητών και γονέων θα γίνει στο πολυτελές ξενοδοχείο Mediterranean Village
Κατά την παρουσίαση των ιστιοπλοϊκών αγώνων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mediterranean Hotels κ. Bασίλης Λάμπρου δήλωσε: « Eίμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις οι οποίες προβάλλουν τον τόπο μας και προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα ότι οι αγώνες θα τελεστούν για πρώτη φορά στην Πιερία, στη σκιά του Ολύμπου, του βουνού των  θεών, που συνδυάζει τη φυσική ισορροπία και αρμονία με το μεγαλείο του μύθου και της ιστορίας. Το τουρνουά αυτό αποτελεί μια γιορτή και είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να βρεθεί κοντά στο άθλημα της ιστιοπλοΐας».