Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ανατόλια - Πιερικός Αρχέλαος

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ανατόλια - Πιερικός Αρχέλαος
Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στις 5 μ.μ.

Με την ομάδα του Ανατόλια Θεσσαλονίκης αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος και θα
φιλοξενηθεί στο γυμναστήριό της για το παιχνίδι που θα γίνει στις 5 μ.μ.
Είναι η ένατη αγωνιστική και η γηπεδούχος έχει τρεις νίκες και η ομάδα της Κατερίνης δύο, οπότε, για το ενδιαφέρον αυτό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής, η αναμέτρηση προβλέπεται δύσκολη.
Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την αναπλήρωση των βαθμών και έτσι όσοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα θα απολαύσουν ένα δυνατό παιχνίδι.

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο καλαθοσφαιριστής Γιώργος Ασημάκης, δήλωσαν:
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης – προπονητής: «Είναι μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο και καλό αντίπαλο. Μέχρι στιγμής η προετοιμασία μας είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και για μας όλα τα παιχνίδια είναι ίδια. Έχουν την ίδια σημασία. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Γιώργος Ασημάκης – καλαθοσφαιριστής: «Προερχόμαστε από μια κακή ήττα στην έδρα μας, αλλά θέλουμε να την αφήσουμε πίσω και να έρθουμε πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Ανατόλια είναι πολύ καλή, όπως καλή ομάδα είμαστε και εμείς. Δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και ελπίζω έτσι σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

● Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Καλογερόπουλος και Τσιαπλής.