Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για την απαγωγή του 26χρονου Μάριου που χάθηκε στην Αιγιάλεια

Μας το έστειλε το attacktv.gr..... Ευχαριστούμε πολύ

Στην υπόθεση της απαγωγής του Μάριου επέστρεψε δυναμικά το «Τούνελ», στην τελευταία για το 2012.
 
Οι μαρτυρίες που ακούστηκαν έριξαν το πρώτο φως στο σκοτεινό τούνελ της απαγωγής.

Όλο αυτό το διάστημα οι έρευνες δεν σταμάτησαν. Τα στοιχεία που συγκεντρώνονται ολοκληρώνουν σιγά σιγά το παζλ του μυστηρίου και δίνουν το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα της αποκάλυψης.
Ο συνεργός του Πέτρου Μιχαλεάκου που φέρεται ως εγκέφαλος της απαγωγής του 26χρονου Μάριου, μίλησε μέσα από τις φυλακές στο «Τούνελ».
Ο Άρης Κορέντιος σκιαγράφησε την προσωπικότητα του ανθρώπου που «πούλησε» την οικογένεια των φίλων του, για να βάλει στο χέρι τα 600 χιλιάρικα – αργύρια της προδοσίας…
Μαζί με τη σύζυγο του, δυο κουνιάδους και το συνεργάτη και φίλο του, συμμετείχε με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στο σχέδιο απαγωγής της οφθαλμιάτρου Βαρβάρας Θεοδωράκη, μητέρας του θύματος Μάριου Παπαγεωργίου.
Ο διάλογος με την Αγγελική Νικολούλη ήταν αποκαλυπτικός και πιστεύεται πως θα βοηθήσει στην εξέλιξη της έρευνας.


Ο ρόλος του άγνωστου νέου
Ο Κορέντιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν κι άλλοι που συμμετείχαν ενεργά τη νύχτα της 9ης Αυγούστου στην απαγωγή του Μάριου. Άτομα που δεν έχουν συλληφθεί. Περιέγραψε έναν 35χρονο περίπου, γεροδεμένο μελαχροινό άνδρα, κομψό, ομορφοπαλλίκαρο που ζήτησε από το Μιχαλεάκο να αποσυρθεί από την υπόθεση γιατί τα θαλάσσωσε…
Υποστήριξε ότι η οικογένεια του εγκέφαλου πρέπει να γνώριζε για την υπόθεση και ότι η Αστυνομία δεν πίεσε όσο έπρεπε το Μιχαλεάκο να αποκαλύψει την τύχη του Μάριου.
Στο «Τούνελ» μίλησε και η γυναίκα του Κορέντιου που αφέθηκε ελεύθερη.
Αναγνώρισε το Χαϊκάλη…
Η σημαντική μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ», προχωρά ουσιαστικά την έρευνα στην υπόθεση της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου που συνταράζει την κοινή γνώμη.
Φίλος του Μάριου παρακολουθώντας την εκπομπή αναγνώρισε στις φωτογραφίες των συλληφθέντων το Χαϊκάλη, ως το πρόσωπο που παρακολουθούσε το Μάριο και την παρέα του μία εβδομάδα πριν την απαγωγή σε πολυσύχναστο χώρο.
Να θυμίσουμε ότι ο Χαϊκάλης ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στον σχεδιασμό για την απαγωγή της μητέρας του Μάριου και μόνο, ωστόσο η μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ», ανατρέπει αυτό τον ισχυρισμό.

Φως από μαρτυρίες…
Οι αποκαλύψεις της βραδιάς δεν σταμάτησαν όμως σε αυτές τις σημαντικές μαρτυρίες που ακούστηκαν στην εκπομπή.
Το «Τούνελ» έγινε αποδέκτης αρκετών ιδιαίτερων πληροφοριών, από πρόσωπα που παρακινήθηκαν και αποφάσισαν τελικά να μιλήσουν για την υπόθεση. Το υλικό που συγκεντρώθηκε αποτελεί ντοκουμέντο , καθώς για πρώτη φορά μαρτυρίες «δένουν» ή «συνδέουν» τους συλληφθέντες με την απαγωγή του Μάριου.
Το υλικό αξιολογείται από το «Τούνελ» έστι ώστε στη συνέχεια να αποτελέσει το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει τους πολλούς γρίφους της πολύκροτης υπόθεσης.

Πηγή:anikolouli.gr