Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κλειστός από αύριο ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού – Θα λειτουργούν μόνον οι τομείς κοινωνικού χαρακτήρα και καθαριότητας


Αναστολή επ΄ αορίστου της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, με εξαίρεση τους ευαίσθητους τομείς κοινωνικού χαρακτήρα και
καθαριότητας, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας Κολινδρού, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του. Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού θέλει να εκφράσει την αντίθεσή του στα όσα νέα δεινά θα φέρει στους δήμους το μνημόνιο 3, αλλά και στις απολύσεις προσωπικού. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, παραβρέθηκε στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00π.μ..
Μετά από την εισήγηση του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου και των Δημοτικών Συμβούλων, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή επ΄ αορίστου της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, με εξαίρεση τους ευαίσθητους τομείς κοινωνικού χαρακτήρα και καθαριότητας.
Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβουλιο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού για την αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η Ανακοίνωση του Δήμου
Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας – Κολινδρού στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή επ΄ αόριστον της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, με εξαίρεση τους ευαίσθητους τομείς κοινωνικού χαρακτήρα και καθαριότητας.

Από το Δήμο