Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μεθυσμένος οδηγός προκαλεί ατύχημα στη Θεσσαλονίκη

Στο μίνι μπας που ενεπλάκη επέβαινε η εθνική ομάδα πόλο του Κουβέιτ
Τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. κι ένα μίνι-μπας, που μετέφερε την αποστολή της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών του Κουβέιτ, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων
Μουδανιών, στο ύψος του Νέου Ρυσίου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το Ι.Χ.που οδηγούσε 31χρονος άνδρας, έπεσε πάνω στο προπορευόμενο μίνι-μπας, που οδηγούσε 48χρονος και επέβαιναν άλλα 16 άτομα -μεταξύ αυτών αθλητές, προπονητές, αλλά και η ανήλικη κόρη του οδηγού και μία φίλη της- με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να ξεφύγουν από την πορεία τους και να ανατραπούν.

Οι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών στα νοσοκομεία «ΑΧΕΠΑ» και «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης και όπως έγινε γνωστό δεν φέρουν σοβαρά τραύματα. Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 31χρονος αθλητής, αν και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός του Ι.Χ., που συνελήφθη και ανακρίνεται, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Η εθνική ομάδα πόλο του Κουβέιτ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας πραγματοποιώντας προετοιμασία στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και την ώρα που έγινε το ατύχημα κατευθυνόταν στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, όπου επρόκειτο να δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ.

http://www.newsbeast.gr/