Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Σε κλοιό η Βουλή...

Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων στο κέντρο της Αθήνας. Πολίτες δίνουν το «παρών» στις κινητοποιήσεις των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της
ψηφοφορίας για τον Προϋπολογισμό του 2013 στη Βουλή, που θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα.

Το ραντεβού έχει δοθεί στις 17.00 στην πλατεία Συντάγματος, ενώ παράλληλα ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομονοίας.

Η Τηλεόραση της Ζούγκλας θα μεταδίδει ζωντανά όλες τις εξελίξεις εντός και εκτός της Βουλής.

Η ΓΣΕΕ σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως «η ανακοίνωση των νέων στατιστικών ποσοστών ανεργίας στο 25,4% αποκαλύπτει το τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο κοινωνικό και πραγματικό πρόβλημα της χώρας, αλλά και την αναγκαιότητα άμεσης και ριζικής αλλαγής της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής».

Συνεχίζοντας, η Συνομοσπονδία αναφέρει ότι «η απαίτηση των εργαζομένων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές λιτότητας και ανεργίας, εκφράστηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο μαζικό και ειρηνικό συλλαλητήριο της Τετάρτης και θα συνεχίσει να εκφράζεται μέσα από τις νέες κινητοποιήσεις των συνδικάτων».

Το «παρών» στο σημερινό συλλαλητήριο δίνει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενώ χθες οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.


(Η ΕΛ.ΑΣ. στήνει τον φράχτη στη Β. Σοφίας)


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

zougla.gr