Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Super League

Μας το έστειλε ο Γιώργος Μπαντές..... Ευχαριστούμε πολύ

Σαν… μικρά παιδιά πανηγύρισαν στο Αιγίνιο παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλοι του Αιγινιακού την πρόκριση της ομάδας τους στο κύπελλο Ελλάδας εις βάρος του Εργοτέλη.
Το Αιγίνιο, είναι μία κωμόπολη στη Βόρεια Πιερία, με πληθυσμό περίπου 5.000 κατοίκων που
αγαπούν τον αθλητισμό και διαθέτει εκτός από ποδοσφαιρική, ομάδα μπάσκετ, ορειβατικό σύλλογο, τμήματα στίβου και ενόργανης γυμναστικής, καράτε, παγκρατίου, ακόμα και… παρκούρ.
Οι κάτοικοί της ακολουθούν πιστά την ομάδα ποδοσφαίρου κι αυτός ήταν και ο λόγος που η ομάδα της Ακαδημίας Πλαταμώνα όταν κέρδισε τη συμμετοχή της στην Football League 2 προχώρησε σε συγχώνευση με το σύλλογο του Αιγινιακού που διαθέτει δυνατή έδρα (γήπεδο περίπου 1.000 θέσεων) αλλά και ισχυρή διοίκηση.
Πριν το ματς με τον Εργοτέλη είχαν πάρει όλοι από νωρίς τις θέσεις τους. Οπου μπορούσε ο καθένας. Μέσα στο γήπεδο, δίπλα απ’ αυτό, πάνω σε σιδεριές, παντού. Η κερκίδα, άλλωστε, είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου.
Και οι κάτοικοι του Αιγινίου έχουν στην καρδιά τους τον Αιγινιακό. Γι’ αυτό και ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς, μετά το τελευταίο πέναλτι που έστειλε την ομάδα τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας όλοι. Τόσο οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, μαζί με τον προπονητή τους Σάκη Παπαβασιλείου και τον πρόεδρο Γιάννη Νόπα, όσο και οι φίλαθλοι.
Γνωρίζονται άλλωστε καλά μεταξύ τους, βλέπει ο ένας το πρόσωπο του άλλου κάθε μέρα. Και αυτά τα πρόσωπα από το απόγευμα της Τετάρτης, ήταν γεμάτα χαρά. Και θέμα συζήτησης παντού δεν ήταν άλλο από τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους, που νίκησε τον Εργοτέλη που παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
onsports.gr