Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η “ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΑΒΕΕ” ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “ΗΜΕΡΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ”

Μας το έστειλε ο Γιάννης Τσιμπονίδης..... Ευχαριστούμε πολύ
  Με μεγάλη επιτυχία η Πιερική εταιρία “Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ” συμμετείχε στην 1η Έκθεση “Ημέρες Κρέατος 2012”(MEAT DAYS), που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο
29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου,  στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου  Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Πρόκειται για μια νέα σημαντική έκθεση στην οποία συμμετείχαν εταιρίες απ όλην την χώρα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του κρέατος, των κρεοπωλείων, των αλλαντικών σκευασμάτων, της εστίασης, του εξοπλισμού και των  εφοδίων.
Η εταιρία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την τεράστια γκάμα των προϊόντων της, δημιουργώντας νέες γεύσεις με βάση πάντα το κοτόπουλο από τον γνωστό Σεφ Λάζαρο Ράπτη της εταιρίας PROVIL.
Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να πληροφορηθούν περισσότερα για τα εκλεκτά προϊόντα της εταιρίας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάκης Αμβροσιάδης είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σειρά επαφών  και συναντήσεων με παράγοντες της αγοράς και ως στόχος συμμετοχής σ αυτήν την έκθεση ήταν να διεισδύσει η εταιρία ακόμη περισσότερο στο καταναλωτικό κοινό των νησιωτικών περιοχών της χώρας.
Εν ευθέτω χρόνω μάλιστα τα “Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ” θα παρουσιαστούν μέσω του Σεφ Λάζαρου Ράπτη μέσα από την τηλεόραση.