Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σχόλιο Γρ. Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ :ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΡΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Μας το έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ 

 Η κρίσιμη ώρα για την κατάθεση του 3ου και πιο άγριου πακέτου του μνημονίου πλησιάζει και όλες οι πολιτικές δυνάμεις όπως και κάθε βουλευτής θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.  Η ηθικοπολιτική αποσύνθεση της κυβέρνησης (λίστα Λαγκάρντ, κόψιμο εκπομπής στην ΕΡΤ, Δένδιας) δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω  από επικοινωνιακά τεχνάσματα και εκκλήσεις περί αναγκαιότητας ψήφισης των μέτρων.
 
Οι δε προσπάθειες πρόκλησης τεχνητών κρίσεων («στόχος της ΔΗΜΑΡ η πρόκληση τεχνητής κρίσης για τα εργασιακά», δήλωσε το πρωί ο Χατζησωκράτης) δεν έχουν καμία ουσιαστική αξία καθώς  ούτε αναιρούν τη συμφωνία στα μέτρα ούτε τη στήριξη της κυβέρνησης.
 
Τα τερτίπια των τριών συνεταίρων της κυβερνητικής κοινοπραξίας δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία, η οποία θα δώσει την απάντησή της μέσα από παλλαϊκές ειρηνικές κινητοποιήσεις, πετώντας τα μέτρα στον κάλαθο των αχρήστων και ανατρέποντας την αδιέξοδη και σκληρά ταξική πολιτική.
 
Η σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις αποτελεί τον πρώτο σταθμό σε μία μάχη υπεράσπισης της ελπίδας και της προοπτικής, σε μία μάχη ενάντια στην υποθήκευση του μέλλοντος της νεολαίας, της οποίας περιουσία και αναπτυξιακό εργαλείο αποτελεί ο δημόσιος πλούτος της χώρας.