Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Π. Σκουρλέτης: Ο χρόνος τους τελειώνει!

Μας το έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη, Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού μετά τη σύνοδο κορυφής

Η σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού μετά τη σύνοδο κορυφής κατέδειξε για άλλη
μια φορά  τα αδιέξοδα της  τακτικής του «καλού»  μαθητή και της υποταγής στα συμφέροντα των δανειστών και των κυρίαρχων δυνάμεων. Ο πρωθυπουργός  τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα.

Το πακέτο των 13,5 δις,  που τίθεται ως προϋπόθεση για οποιοδήποτε άλλο βήμα από την κυβέρνηση και τους δανειστές, αποτελεί πράγματι μια «πυρηνική βόμβα» στην ήδη καθημαγμένη ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Τα επιτεύγματα για τα οποία θριαμβολογεί σήμερα ο κ. Σαμαράς, είναι όλα αυτά που δημιούργησαν πάνω από 1,5 εκατομμύριο ανέργους, απόλυτη απελπισία μέχρι αυτοκτονίας σε χιλιάδες υπερχρεωμένους δανειολήπτες, φτώχια και εξαθλίωση που θα μας συνοδεύει επί δεκαετίες.

Χαρακτηριστικό, όμως, δείγμα της πλήρους αναξιοπιστίας της συγκυβέρνησης Σαμαρά είναι το γεγονός ότι η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις θα γίνει σε «δεσμευμένο», ειδικό λογαριασμό στον οποίο η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει πρόσβαση. 

Οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων, που συναποτελούν τη σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση, θα έπρεπε να ντρέπονται για τα τόσα ψέματα που γέμισαν τον ελληνικό λαό  πριν και μετά τις εκλογές.

Ένα είναι,  όμως, βέβαιο πως ο χρόνος τους τελειώνει.