Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ζεσταθείτε και κάντε οικονομία με...πίνακες ζωγραφικής υπέρυθρης θέρμανσης


Τι είναι η υπέρυθρη θέρμανση και πόσο ασφαλής είναι. Πόσο κοστίζουν τα πάνελ - πίνακες και πως γίνεται η εγκατάστασή τους δίχως μερεμέτια και σκαψίματα. Μπορείτε να δώσετε όποια φωτογραφία θέλετε και να γίνει πίνακας. Οικονομία τουλάχιστον 50% σε σχέση με το συμβατικό τρόπο θέρμανσης.
Ολο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν εναλλακτικές μορφές θέρμανσης για φέτος το
χειμώνα μετά την εκτίναξη της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στο 1,40 ευρώ το λίτρο. Μια μέθοδος που χρησιμοποιείται σαν κεντρική θέρμανση εδώ και δεκαετίες σε χώρες με πολύ κρύο είναι η υπέρυθρη θέρμανση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ
Η θέρμανση αυτή χρησιμοποιεί τα υπέρυθρα κύματα για να ζεστάνει αντικείμενα χωρίς να ζεσταίνει τον αέρα γύρω τους. Σκεφτείτε οτι τα συστήματα υπέρυθρης θερμότητας ζεσταίνουν μόνο το 20% του αέρα και περισσότερο από 80% του σώματος. Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα κάτω από την περιοχή της ερυθρής περιοχής του ορατού φωτός, τα οποία φροντίζουν για την υγεία μας σε αντίθεση με τις υπεριώδεις ακτίνες. Η υπέρυθρη θερμική ακτινοβολία δεν έχει καμία σχέση με την βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία ευθύνεται για τα εγκαύματα και τις κακώσεις του δέρματος.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

newsit.gr/