Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Στο πλευρό των αστυνομικών η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Τη στήριξη  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στα αιτήματα των αστυνομικών που πλήττονται από το κύμα περικοπών που επιβάλλει η κρίση εκφράζει  η
Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τάσσεται στο πλευρό των αστυνομικών,  στα δίκαια – όπως τα χαρακτηρίζει- αιτήματά τους και στηρίζει τον αγώνα τους. Την ίδια ώρα,  αξιώνει από την κυβέρνηση να ενσκήψει με ευαισθησία στο θέμα και να εξαιρέσει τους αστυνομικούς από τα ειδικά μισθολόγια, να αναγνωρίσει ως επικίνδυνα και ανθυγιεινά το επάγγελμά τους αλλά κυρίως να διασφαλιστούν δίκαια και αξιοπρεπή εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα.

Η κ.  Σοφία Μαυρίδου υπογραμμίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη. «Σε περιόδους που η εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση, η στελέχωση και ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας, οικονομικής και ηθικής, είναι επιτακτική όσο ποτέ. Τα μέτρα της λιτότητας οδηγούν στην  εξαθλίωση των αστυνομικών, που καθημερινά  με κίνδυνο της ζωής τους, υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να επιτελέσουν όσο το δυνατόν καλύτερα  το λειτούργημά τους»,  σημειώνει χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.