Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Έκτακτη Εθελοντική αιμοδοσία στον Κολινδρό και συμμετοχή στην 10η λαμπαδηδρομία

Μας το έστειλε η Αλέκα Κόρακα..... Ευχαριστούμε πολύ


Mέ επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η έκτακτη εθελοντική  αιμοδοσία και η  συμμετοχή μας στην  10η λαμπαδηδρομία χθες στις 29 Αυγούστου 2012 στον Κολινδρό .
 Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν  για άλλη μία φορά  στο κάλεσμα  για  ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΑΓΑΠΗΣ  στον συνάνθρωπό μας.  Αυτή τη φορά δώσαμε ελπίδα ζωής σε παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και την θερινή περίοδο , ειδικά φέτος, η έλλειψη αίματος ταλαιπώρησε τους μικρούς μας φίλους ακόμη περισσότερο.  Θα είμαστε πάντα κοντά τους και θα ανταποκρινόμαστε  σε κάθε κάλεσμα για να τους δίνουμε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουν  και να μεταλαμπαδεύουμε το μήνυμα για προσφορά ελπίδας και ζωής .
Παράλληλα με την έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχαμε στην 10η λαμπαδηδρομία με παρουσία αρκετών παιδιών,  εφήβων και ενηλίκων συμπολιτών μας .  Η φετινή μας συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σε χαμηλούς τόνους και είχε συμβολικό χαρακτήρα. Η  διαδρομή της φλόγας της αιμοδοσίας  έγινε στην κεντρική πλατεία του Κολινδρού και ολοκληρώθηκε με το άναμμα του βωμού . Είμαστε έτοιμοι να μεταφέρουμε την φλόγα της αιμοδοσίας σε όμορους δήμους και να μεταφέρουμε το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης .  Η διαδρομή της φλόγας συνεχίζει να πραγματοποιείται  σε διάφορα σημεία της Ελλάδας  για να καταλήξει στην Πάργα την 28η Σεπτεμβρίου 2012  , όπου θα πραγματοποιηθεί και η 25η Αμφικτυονία των Εθελοντικών Αιμοδοτικών Συλλόγων.
 Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την ανιδιοτελή προσφορά τους  σήμερα και πάντα.
Η  επόμενη εθελοντική αιμοδοσία για το 2012  θα γίνει την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη .


                                                 Από  το Διοικητικό Συμβούλιο