Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δείτε πως μια τουρίστρια διέκοψε τη συναυλία των Ονιράμα σε κρουαζιερόπλοιο!


Πως αντέδρασε ο Θοδωρής Μαραντίνης;
Την Παρασκευή το πρωί το κρουαζιερόπλοιο "Louis Olympia" ξεκίνησε ένα ξένοιαστο τρίημερο στα ελληνικά νησιά και στην Τουρκία, με το οποίο θα ταξίδευαν και οι Ονιράμα για
να δώσουν μια μεγάλη συναυλία για όλους τους επιβάτες χωρις καμία επιπλέον χρέωση!

Όταν έφτασε η μέρα και η ώρα της συναυλίας, το αμφιθέατρο του πλοίου γέμισε ασφυκτικά που ανάμεσα στον κόσμο είχε και αρκετούς τουρίστες! Ο θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του ανέβηκαν πάνω στη σκήνη και το πάρτι άρχισε... Μαζί με το πάρτι όμως άρχισε και το "γλέντι" των κοριτσιών από τη Βοστώνη οι οποίες σε πολύ μικρό διάστημα αγάπησαν το συγκρότημα και τα ξένα τργούδια που έλεγαν. Ανάμεσα στα κορίτσια ήταν και η Μέλανι που σηκώθηκε πάνω στη σκηνή την ώρα που ο Θοδωρής έκανε λίγο στην άκρη για να πιει νερό και πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδίσει. Από κάτω οι φίλες της φώναζαν να συνεχίσει, ενώ ο τραγουδιστής με κομψό τρόπο προσπαθούσε να της πάρει το μικρόφωνο!



Τελικά όλα κύλησαν ομαλά και η συναυλία είχε την επιτυχία που της άρμοζε με τον κόσμο απ' έξω να έχει σχηματίσει ουρά για να δεί το αγαπημένο του συγρότημα από κοντά!




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΡΤ Α.


http://www.zappit.gr/