Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Οι κόκκινες γραμμές για τις συνεργασίες

Μας το έστειλε η Focus Web TV..... Ευχαριστούμε πολύ

Εκπομπή για τον Ν.Μανιό,Φ.Κρανιδιώτη,Α.Νεφελούδη και Κ.Ρόκα
  
Το ντόμινο κατάρρευσης  χωρών της Ευρωζώνης. Τι λένε οι:  Ανδρέας Νεφελούδης  από την
ΔΗΜΑΡ, ο Φαήλος Κρανιδιώτης από την ΝΔ, ο Νίκος Μανιός από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Κωνσταντίνος Ρόκας από το ΠΑΣΟΚ, για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Πως θα συγκροτηθεί κυβέρνηση και υπό ποιες δυνάμεις αφού όλοι διατυπώνουν ανοιχτά τις διαφωνίες τους. Ποιο μπορεί να είναι το σενάριο της επόμενης μέρας.

N.MANIOΣ: …η Λαγκάρντ δίνει 3 μήνες ζωής στο ευρώ…. Δεν θέλαμε να συνεργαστούμε για να μην μας μολύνουν αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε… όσο έχουμε συμβόλαιο και μας δανείζουν θα είμαστε πάντα χρεωμένοι..
Φ.ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ: ..κινδυνεύουμε οι Γερμανοί να μας ντουφεκίσουν για παραδειγματισμό.. .….το πρόβλημα είναι ότι κανείς από αυτούς που βλέπουμε δεν είναι έτοιμος να πεθάνει για την πατρίδα του….
Α.ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ: ….κυβέρνηση προοδευτική με κόμμα την αριστερά δεν γίνεται…. Αυτό που είναι σαφέστατο μετά τις εκλογές είναι ότι ο κόσμος έσκασε με όλη αυτήν την κατάσταση που είχαν δημιουργήσει τα 2 μεγάλα κόμματα....
Κ.ΡΟΚΑΣ: ….ο Ψωμιάδης κάλυπτε τον φίλο του για λαθρεμπόριο καυσίμων…. ο συνασπισμός της ριζοσπαστικής αριστεράς είναι ατομα προβεβλημένα που έχουν δοκιμαστεί και ξέρουν…


Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής Focus στην Περιφέρεια πατώντας


      FOCUS 12-6-2012 Ekloges Triantaena.PNG

                             Focus Web TV
                        Λεωφ. Ιωνίας 35 & Αθ. Αλεπού 14
                               Αχαρναί Αττικής ΤΚ 136 73
                      ΤΗΛ 210 28.36.758   FAX 210 28.11.886
                             email :  info@focuswebtv.gr
                               url  : www.focuswebtv.gr