Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΠΙΕΡΙΑ

Μας το έστειλε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Πιερίας..... Ευχαριστούμε πολύ
Στο Λιτόχωρο βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γκόρτσου-Ραπτοπούλου Γιώτα, Γραβάνη Βικτωρία, Ζάννας
Γρηγόρης, Μάντζιος Αντώνης και Σκούφα Μπέτυ. Οι υποψήφιοι βουλευτές, συνοδευόμενοι από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μοίρασαν προεκλογικό υλικό και συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής.
Την ίδια ώρα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με την υποψήφια  βουλευτή του από τη βόρεια Πιερία, Τοπαλίδου Μαρία, περιόδευε στα στέκια του Μακρυγιάλου.
Το απόγευμα της Κυριακής η υποψήφια βουλευτής Βικτωρία Γραβάνη επισκέφθηκε τα Καταφυγιώτικα, ενώ η Γιώτα Γκόρτσου-Ραπτοπούλου μίλησε σε σύσκεψη γυναικών.
Το βράδυ της Κυριακής οι υποψήφιοι βουλευτές Αντώνης Μάντζιος και Τοπαλίδου Μαρία περιόδευσαν στον Κορινό.
Το πρωί της Δευτέρας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με τους υποψήφιους βουλευτές Γραβάνη Βικτωρία, Μάντζιο Αντώνη και Σκούφα Μπέτυ, επισκέφθηκαν την έδρα της Περιφεριακής Ενότητας Πιερίας και τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και συνομίλησαν με τους υπαλλήλους.
Με αέρα αισιοδοξίας, από τη θερμή και ευρεία αποδοχή των θέσεών του, ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας βαδίζει προς την τελική ευθεία για τις κάλπες και υπενθυμίζει στους πολίτες του νομού πως στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, στη συμβολή Μ. Αλεξάνδρου και Κύπρου, λειτουργεί (πρωί και απόγευμα) το εκλογικό του περίπτερο, ενώ ανοιχτό τις ίδιες ώρες είναι και το «Ιδεοδρόμιο» (Π.Π. Γερμανού 3), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν προεκλογικό υλικό.  
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΠΙΕΡΙΑΣ



ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομού Πιερίας
Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr