Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα ίδια πρόσωπα οι κουκουλοφόροι του Συντάγματος και οι χούλιγκαν των γηπέδων (video)

Μας το έστειλε το diktionews enimerosi
Τρανή απόδειξη ότι κάποιοι κουκουλοφόροι του Συντάγματος που μάλλον δρουν σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι τα ίδια και τα αυτά πρόσωπα με τους χούλιγκαν των ελληνικών
γηπέδων, αποτελεί το συγκεκριμένο video.
Είναι 10.17 το βράδυ της Τετάρτης 4 Απριλίου 2012. Τα ΜΑΤ έχουν απομακρύνει από την πλατεία Συντάγματος τους περισσότερους πολίτες οι οποίοι είχαν πάει να αφήσουν ένα λουλούδι ή ένα σημείωμα ή απλώς να σκύψουν το κεφάλι στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 77χρονος συνταξιούχος Δημήτρης Χριστούλας.
Αιτία και αφορμή για την «επιχείρηση εκκένωσης» της ΕΛΑΣ αποτέλεσαν – και πάλι – ολιγομελείς ομάδες κουκουλοφόρων οι οποίες κατάφεραν να τινάξουν στον αέρα, πετώντας πέτρες και μολότοφ, το ήρεμο έως και κατανυκτικό κλίμα του απογεύματος.
Μια ομάδα των κουκουλοφόρων έχει απομονωθεί στην αριστερή έξοδο του Μετρό της πλατείας. Όχι πάνω από 15 – 20 άτομα.
Μια ομάδα 10 ανδρών των ΜΑΤ βρίσκεται στα σκαλιά υποτίθεται για να τους περιορίσει ώστε να μη συνεχίσουν τους βανδαλισμούς στην πλατεία. Η φραστική αντιπαράθεση των δύο πλευρών είναι διαρκής και χαρακτηρίζεται - από την πλευρά των κουκουλοφόρων – από χυδαίες ύβρεις και χειρονομίες και – από την πλευρά των ΜΑΤατζήδων από παρόμοιες προκλήσεις.
Η ηχηρή απόδειξη
Ακούστε προσεκτικά έναν από τους κουκουλοφόρους: «Στο ΟΑΚΑ τι έγινε; Στο ΟΑΚΑ; Π... θα φάτε, μου....να, ε μου... να»!
Αυτό το οποίο κυκλοφορεί ως φήμη ή ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, ότι δηλαδή οι κουκουλοφόροι που κατακαίνε την Αθήνα στις λαϊκές κινητοποιήσεις είναι τα ίδια πρόσωπα με τους «νεαρούς» οι οποίοι μετατρέπουν σε πεδία μάχης τα αθλητικά γήπεδα, αποδεικνύεται με τον πλέον σαφή, αλλά και ηχηρό, τρόπο!
Ο συγκεκριμένος κουκουλοφόρος αναφέρεται στα πρόσφατα επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού την Κυριακή 18 Μαρτίου. Τότε οργανωμένοι, υποτίθεται, «οπαδοί» του Παναθηναϊκού είχαν δημιουργήσει εκτεταμένα επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά στο 83'.
Την Δευτέρα 19 Μαρτίου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα 23 «οπαδοί» του ΠΑΟ με τις κατηγορίες της χρήσης μολότοφ και της αθλητικής βίας.
Συνολικά, καθ' όλη τη διάρκεια των επεισοδίων εκείνης της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. 57 προσαγωγές νεαρών χούλιγκαν από τις επιθέσεις των οποίων με μολότοφ, ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα, τραυματίστηκαν 20 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.
Επίσης, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου και στον περιβάλλοντα χώρο.