Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το υψηλόμισθο «γαλάζιο» στέλεχος, με αδυναμία στις φοιτητριούλες, που θέλει να γίνει βουλευτής

Μας το έστειλε το diktionews enimerosi..... Ευχαριστούμε πολύ
harassment
Θέλει διακαώς να εκλεγεί βουλευτής όμως έχει μια μεγάλη αδυναμία όπως αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr. Το γυναικείο ποδόγυρο!

Ο λόγος για «γαλάζιο» μεγαλοστέλεχος – έτσι τουλάχιστον παρουσιάζει ο ίδιος
τον εαυτό του – ο οποίος έχει διατελέσει επί κυβερνήσεων Καραμανλή και σε κορυφαία θέση αλλά τώρα πια ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να εισέλθει στο Κοινοβούλιο.
Έτσι παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι λίστες, επισήμως, ο ίδιος, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί... διακηρύττει «θα είμαι σίγουρα υποψήφιος και πάω για να βγω και στις πρώτες θέσεις». Και μέχρι εδώ λίγο το κακό.
Ο εν λόγω «κύριος» όμως έχει βεβαρημένο παρελθόν από επανειλημμένες σεξουαλικές παρενοχλήσεις εκμεταλλευόμενος μάλιστα την κυβερνητική θέση που κατείχε μέχρι την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.
Με άλλα λόγια ένας άλλος... Ζαχόπουλος. Μόνο που αυτός ήταν πιο... τυχερός και απλά δεν έπεσε από το μπαλκόνι!
Τι έκανε; Γνώριζε φοιτητριούλες και γινόταν φορτικός μαζί τους επιμένοντας ότι είναι σε θέση να τις διορίσει σε πολύ καλές θέσεις σε πρεσβείες του εξωτερικού. Οι κοπέλες σεβόμενες το αξίωμά του συναντιόνταν μαζί του και τότε άρχιζε ο εφιάλτης τους. Ξεπερνώντας κάθε όριο το κυβερνητικό στέλεχος μόνο δεν τις βίαζε.
Βέβαια σήμερα ελάχιστοι θέλουν να... θυμούνται τις «βρώμες» που τον συνόδευαν για πολλά χρόνια.
Ο λόγος απλός: Ισχυρίζεται ότι θα είναι σίγουρος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια που έχει αρχίσει να πολιτεύεται.
Και ποιος δεν θέλει να έχει καλές σχέσεις με ένα μεγαλοστέλεχος – τουλάχιστον μισθολογικά – του κόμματος που μπορεί αύριο να βρίσκεται στην εξουσία;
Λεπτομέρεια; Σε περίοπτη θέση στο site υπάρχει οικογενειακή φωτογραφία του!