Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το απίστευτο σεξιστικό casting της ΕΛ.ΑΣ.


Απίστευτες στιγμές άκρατου σεξισμού βίωσαν οι γυναίκες, αξιωματικοί και αστυφύλακες, της Ελληνικής Αστυνομίας στο όνομα της εντυπωσιακής παρουσίας του Σώματος σε εκδήλωση
στο Μέγαρο Μουσικής στην οποία θα τιμηθούν οι χορηγοί της ΕΛ.ΑΣ.!


Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν στον 4ο όροφο του κτιρίου της οδού Κατεχάκη (Κανελλοπούλου για τους... μυημένους) ζητήθηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να παρουσιαστούν όλες οι γυναίκες αστυνομικοί με στολή προκειμένου να επιλεγούν οι πλέον εμφανίσιμες για να χρησιμοποιηθούν ως συνοδοί των επισήμων που θα παραστούν στην εκδήλωση αλλά και ως ταξιθέτριες! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του diktionews.gr «επιτροπή» ανώτατων αξιωματικών ανέλαβε το... casting των κοριτσιών της ΕΛ.ΑΣ. Οι πλέον εντυπωσιακές θα περιμένουν τους επισήμους στην είσοδο της αίθουσας και με χαμόγελο θα τους οδηγούν στις θέσεις τους. Οι λιγότερο εντυπωσιακές θηλυκές υπάρξεις της ΕΛΑΣ θα εκτελούν χρέη ταξιθετριών για όλους όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση αλλά δεν ανήκουν στους επισήμους.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του diktionews.gr πολλές από τις αστυνομικίνες ενοχλήθηκαν πάρα πολύ από τη μεθόδευση αυτή αλλά δυστυχώς δεν είχαν τη δυνατότητα να παραπονεθούν αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε δυσαρέσκεια από μέρους των ανωτέρων τους η οποία θα μπορούσε να μεταφραστεί ακόμη και σε δυσμενείς μεταθέσεις.


Πάντως το... ένστολο escort service είναι έτοιμο και όλα αναμένεται να κυλήσουν πολύ... όμορφα στην εκδήλωση για τους χορηγούς της αστυνομίας.


Και μια λεπτομέρεια; Ο τρόπος που θα... χειριστούν τους προσκεκλημένους οι εντυπωσιακές αστυνομικίνες θα παίξει, κατά την άποψη αστυνομικών που γνωρίζουν, σημαντικό ρόλο στην υπηρεσιακή εξέλιξή τους!




http://www.diktionews.gr/koinonia/445----casting--