Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση χουλιγκάνων στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού! - Στο Νοσοκομείο η Χριστινάκη


Το είδαμε και αυτό στην Ελλάδα! Άγνωστοι που φέρονται ως φίλαθλοι της ΑΕΚ την έπεσαν στο πούλμαν που μετέφερε τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Εξαρχείων
για το ματς με τον Αστέρα.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 16:00 και όπως αναφέρουν οι πηγές την στιγμή που η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτανε στο γήπεδο, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους. Στην συνέχεια υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας που έριξε χημικά κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Οι δράστες φέρονται να είναι φίλαθλοι της ΑΕΚ, καθώς φορούσαν διακριτικά της ομάδας του Δικέφαλου αετού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για να αποφευχθεί συμπλοκή με φθλάθλους του ΠΑΟ, η η αστυνομία περικύκλωσε τον κεντρικό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δεν άφησε τους περισσότερους από 150 φίλους του «τριφυλλιού» να πάνε στο γήπεδο και να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα.

----------------------------------------------
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Ελεάννα Χριστινάκη του Παναθηναϊκού, αφού στις συμπλοκές με οπαδούς που φέρεται να είναι της ΑΕΚ με την Αστυνομία οι δεύτεροι έριξαν δακρυγόνα και ένα εξ αυτών έσκασε δίπλα στη πόρτα των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της αθλήτριας του Παναθηναϊκού.

Ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και η μεταφορά της στο νοσοκομείο έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους.

http://www.sportdog.gr/article/83042/epithese-houliganon-ste-gunaikeia-omada-basket-tou-panathenaikou

http://www.sportdog.gr/article/83056/sto-nosokomeio-e-hristinake