Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Αδημοσίευτες φωτογραφίες Καρόλου - Νταϊάνας από το μήνα του μέλιτος!


Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες Καρόλου - Νταϊάνας από το μήνα του μέλιτος!

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν σήμερα για πρώτη φορά οι φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της για το μήνα του μέλιτος, με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ασπρόμαυρες και «αγνές» οι εν λόγω φωτογραφίες, απεικονίζουν μια άλλη εποχή αθωότητας, χαράς
και ευτυχίας για το νιόπαντρο ζεύγος.

Από τα χαμόγελα και των δυο, μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει πως είναι ερωτευμένοι. Ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν.

Πρόκειται για τις πρώτες ώρες του ζευγαριού ως σύζυγοι, τις οποίες τράβηξε επίσημος φωτογράφος του Βασιλικού γιότ «Britannia», πάνω στο οποίο το ζεύγος πέρασε το μήνα του μέλιτος το 1981.

Στη συνέχεια, τα εν λόγω στιγμιότυπα αντιγράφηκαν και μοιράστηκαν αποκλειστικά στο πλήρωμα του «Britannia», ως ευγενική χειρονομία για τις υπηρεσίες που τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος.

Ανάμεσα σ΄εκείνους που έλαβαν το εν λόγω «δώρο» ήταν και ο υπαξιωματικός του ναυτικού Terry Smith, που για τριάντα ολόκληρα χρόνια φυλούσε σαν καλά κρυμμένο θησαυρό τις πολύτιμες φωτογραφίες.

Σήμερα, στα 67 του χρόνια, αποφάσισε για πρώτη φορά να τις δημοσιεύσει, παρουσιάζοντας τες στο show του BBC “Antiques Roadshow”.

Εντύπωση μέχρι και σήμερα του προκαλεί η εικόνα της Νταϊάνα. Mόλις στα 20 της χρόνια, η πριγκίπισσα ήταν χάρμα οφθαλμών, ενώ όπως ο ίδιος μαρτυρά δεν σταματούσε να χαμογελά και να κάνει πλάκα ακόμα και με το πλήρωμα του «Britannia».

Όπως θυμάται ο Smith, «ο Κάρολος και η Nταϊάνα ήταν πολύ ζεστοί και φιλικοί. Συνεχώς συζητούσαν, και μας άρεσε που τους βλέπαμε στο πλοίο να κυκλοφορούν ντυμένοι απλά όπως εμείς. Με ένα jean και ένα T-Shirt . Ειδικά η Diana, έμοιαζε με μαθητριούλα».






Διαβάστε περισσότερα: http://stoklari.blogspot.com/2011/11/blog-post_1916.html#ixzz1crBtVttI