Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

7 απίστευτες μεταμορφώσεις..


Βρήκαμε μερικές απίστευτες περιπτώσεις ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης, ανθρώπων που είτε για ιατρικούς λόγους, είτε για προσωπικούς κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή και τα φλας της
δημοσιότητας..
>Δείτε τις 7 απίστευτες μεταμορφώσεις και πως ήταν πριν από αυτές..




1. Ο Boy Zombie μεταμορφώνεται..


Με σχεδόν το 80% του σώματός του να καλύπτεται από τατουάζ, το μοντέλο Rick Genest είναι περισσότερο γνωστός ως Zombie Boy, αλλά ο Καναδός καλλιτέχνης μονοπώλησε τη δημοσιότητα για ένα διαφορετικό λόγο σε ένα απίστευτο βίντεο για το Dermablend της Vichy.






2. Πήρε 40kg για να κατανοήσει την παχυσαρκία


Ο Paul 'PJ' James, ένα υψηλής μόδας μοντέλο και προσωπικός εκπαιδευτής από την Αυστραλία, πήρε επιπλέον 40kg (£ 88) λίπους, σταμάτησε κάθε είδους άσκηση για να φτάσει τα 120kg από 80kg που ήταν για να κατανοήσει την σημασία της παχυσαρκίας.




3. Έκανε 25 επεμβάσεις για να αφαιρέσει τα τατουάζ του


Ο πρώην ηγέτης της συμμορίας των λευκών ρατσιστών έχει υποστεί για μήνες μια επώδυνη θεραπεία με λέιζερ για να σβήσει το γεμάτο με μίσος τατουάζ από το πρόσωπο του. Ο Bryon Widner, πολλά χρόνια υποστηρικτής σε μερικές από τις πιο περιβόητες ρατσιστικές ομάδες της Αμερικής, άλλαξε μετά τον γάμο του, αλλά δεν μπορούσε να βρει δουλειά με την εμφάνιση που είχε.
Ευτυχώς βρήκε χορηγό για τις επεμβάσεις.


Η διαδικασία κόστισε $ 32,400 και ήταν τόσο επίπονη που έπρεπε να βρίσκεται σε αναισθησία κάθε φορά που έκανε τις επεμβάσεις.
Τώρα το πρόσωπο του είναι καθαρό, αλλά υπάρχουν ακόμα στο σώμα και στα χέρια του.



4. Μια ιστοσελίδα που προβάλει το πριν και το μετά..


Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ναρκωτικά είναι κακό, αλλά πόσο μεγάλη ζημιά πραγματικά κάνουν;
Σε αυτή την ιστοσελίδα βλέπουμε μερικά πρόσωπα τοξικομανών που χρησιμοποιούν meth και είναι μέρος του προγράμματος “Faces of Meth” από το  Multnomah County Sheriff's Office.


5. Μια ιατροδικαστής που προβλέπει πως θα είμαστε σε 10 χρόνια


..με βάση την κατανάλωση που κάνουμε σε κάπνισμα και διατροφή.
Η 42χρονη δημοσιογράφος Άννα Magee, ήταν το «πειραματόζωο» για αυτή την μεταμόφωση για το περιοδικό Expert Beauty.


6. Πλήρης μεταμόσχευση προσώπου μετά από επίθεση.


Η Charla Nash, 55ετών, δέχτηκε επίθεση από έναν χιμπατζή τον Φεβρουάριο του 2009, στην προσπάθεια της να τον πιάσει για να μην της φύγει.
>Σε μια φρενήρη επίθεση ο πίθηκος, τύφλωσε την Charla ενώ την τραυμάτισε στην μύτη, στα αυτιά, στα χείλη και στα δύο χέρια.
Ο Travis που ήταν ο κατοικίδιος πίθηκος της Charlas πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία.
Η 7ωρη επέμβαση έσωσε την ζωή της Charla, αλλά την άφησε φρικτά παραμοφωμένη.
Δύο χρόνια αργότερα και μετά από πρωτοποριακές επεμβάσεις πλήρης μεταμόσχευσης προσώπου, το πρόσωπο της ήρθε σε μια ισορροπία.


Σε αυτές τις επεμβάσεις πήραν μέρος δεκάδες γιατροί και χρειάστηκαν πάνω από 20 ώρες χειρουργίου. Οι επεμβάσεις για το πρόσωπο θεωρήθηκαν πετυχημένες, αλλά όχι για το χέρι της καθώς το σώμα της απέρριψε τοα νέο άκρο.


7. Η πιο διάσημη τρανσέξουαλ της Βραζιλίας.


Η Roberta Close (γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στις 7 Δεκεμβρίου 1964) ήταν το πρώτο προ-εγχειρητικό τρανσέξουαλ μοντέλο που είχε η βραζιλιάνικη έκδοση του Playboy.
Είναι ίσως πιο διάσημη τρανσέξουαλ γυναίκα της Βραζιλίας.

Ως έφηβος, ξεκίνησε να φοράει γυναικεία ρούχα και κρυφά άρχισε να παίρνει γυναικείες ενέσεις ορμονών. Από την ηλικία των δεκαεπτά, καριέρα της Close ως μοντέλο και ηθοποιός είχε αρχίσει να απογειώνεται. Για μια χρονική περίοδο, ήταν συνδεδεμένη με την travestis, μια βραζιλιάνικη υποκουλτούρα των βιολογικά αρσενικών τρανσεξουαλικών πορνών.
Στην ηλικία των 20 κέρδισε τα καλλιστεία "Miss Gay Brazil".


Το 1989, υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου στο Charing Cross Clinic στο Λονδίνο , της Αγγλία.
Στην συνέχεια έκανε μια φωτογράφηση για ένα βραζιλιάνικο περιοδικό και ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα της Βραζιλίας.

Στις 4 Μαρτίου του 2005 και ύστερα από μακρά νομική δικαστική μάχη, η Roberta απέκτησε νόμιμη αναγνώριση ως γυναίκα. Εκδόθηκε νέο πιστοποιητικό γέννησης που αναφέρει ότι στις 7 Δεκεμβρίου του 1964 ένα κορίτσι γεννήθηκε με το όνομα Roberta Gambine Moreira.




himaira.blogspot.com Himaira: 7 απίστευτες μεταμορφώσεις..