Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το "μαύρο χάλι" στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού...

Επειδή βλέπουμε ότι από το Δήμο Πύδνας Κολινδρού υπάρχει πλήρης αδιαφορία και δεν υπάρχει καμιά διάθεση για βοήθεια ώστε να διεκπεραιωθούν κάποιες απαραίτητες εργασίες συντήρησης του δημοτικού μας γηπέδου,αναγκαστήκαμε κάποιοι δημότες του Κολινδρού να ανοίξουμε τα άδεια
πορτοφόλια,να χάνουμε εργατοώρες από τις δουλειές μας και να προσφέρουμε εθελοντικά...
Το μόνο που θέλαμε  ήταν να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των παιδιών μας κι ένα ευχάριστο περιβάλλον για όσες ώρες θα είναι στο γήπεδο.
Από το Δήμο Πύδνας Κολινδρού δε πέρασαν ούτε απ'έξω να δουν,όχι να μπουν στο κόπο να μπουν μέσα από την εξώπορτα και να δουν τα αποδυτήρια ή τις κερκίδες που έχουν το μαύρο τους το χάλι και λίγα λέω.
Κι επαναλαμβάνω ότι εκεί περιφέρονται για κάποιες ώρες μικρά παιδιά!!!!
Για να μη κουράζω δείτε φωτογραφίες των αποδυτηρίων που αποτυπώνουν το "μαύρο χάλι" στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού... μπας και τα δουν και φιλοτιμηθούν να αγοράσουν κανένα πεντόκιλο πλαστική μπογιά.

Αλλά που να περισσέψει χρήμα όταν χρειάζονται λεφτά πρώτα για το "θεαθήναι",,για τη μόστρα,για τις "γραβάτες" και τις δικές τους ανάγκες...κι όχι για βασικές ανάγκες μικρών παιδιών...που είναι και συμπολίτες τους στο κάτω κάτω της γραφής

Να τα χαίρεστε τα καμάρια σας που τα ψηφίσατε....

Οι τοίχοι των αποδυτηρίων...


Τα δάπεδα στα ντουζ έχουν τόσο πουρί όσο έχει όλος ο Κολινδρός μαζί...







Δεν είναι καφέ το χρώμα του,αλλά σκουριασμένο!!!

Δεν υπάρχει ούτε μία ντουζιέρα με τηλέφωνο...

Όλες οι οροφές είναι μαύρες από την υγρασία


Πάρτε όμως μια μικρή γεύση από το πως γίνονται,χάρη στη δουλειά εθελοντών Κολινδρινών


Οπότε καταλαβαίνετε ότι επειδή προέχει η εθελοντική εργασία στο γήπεδο,δε μπορούμε να ενημερώνουμε το μπλογκ όσο θα θέλαμε.
Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος ούτε για δείγμα...
Υπομονή!!!!!