Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Το γλέντι της Μπάρτσα στην Σακίρα (vds)

Ο Ζεράρ Πικέ μετά την κατάκτηση του Champions League με την Μπαρτσελόνα απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση προς όλη την ομάδα για να το γλεντήσουν στην Σακίρα.


Η αγαπημένη του 23χρονου κεντρικού αμυντικού των «μπλαουγκράνα» έδινε χθες συναυλία στην
 Βαρκελώνη στο πλαίσιο της περιοδείας της, «Salio el sol» («ο ήλιος ανέτειλε», η μετάφραση).


Το γλέντι της Μπάρτσα στην Σακίρα (vds)Το γλέντι της Μπάρτσα στην Σακίρα (vds)Το γλέντι της Μπάρτσα στην Σακίρα (vds)Το γλέντι της Μπάρτσα στην Σακίρα (vds)Το γλέντι της Μπάρτσα στην Σακίρα (vds)Το γλέντι της Μπάρτσα στην Σακίρα (vds)

Μετά την φιέστα που είχε δρομολογηθεί για τις 18:30 ώρα Ελλάδας και ολοκληρώθηκε στις 22:30 στο… σπίτι τους, το «Καμπ Νου». Αμέσως μετά όλη η ομάδα μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε στο «Ολυμπιακό Στάδιο» της Βαρκελώνης, στον λόφο του Μονζουίκ.
Και εκεί οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τα… έδωσαν όλα. Ο Ζεράρ Πικέ δεν θα μπορούσε να μην ανέβει στην σκηνή μαζί με την Σακίρα. Και αφού έκανε το «μεγάλο» βήμα, η Κολομβιανή ποπ σταρ κάλεσε στην σκηνή και τους συμπαίκτες του. Έτσι οι Τσάβι, Νταβίδ Βίγια, Ντάνιελ Άλβες, Μπόγιαν και Πέδρο.
Και μπορεί οι παίκτες της Μπαρτσελόνα να… χορεύουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όμως μάλλον δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά εκτός, αφού προσπάθησαν να μιμηθούν τον χορό της Σακίρα, με την Κολομβιανή να τους δείχνει το πώς γίνεται σωστά η κίνηση!
Ενώ ο Πικέ δεν έχανε την οποιαδήποτε ευκαιρία να αγκαλιάσει την 34χρονη τραγουδίστρια, εκδηλώνοντας έτσι τον έρωτα του γι' ακόμα μία φορά.








Επιμέλεια: Χρήστος Μπάλλος

Πηγή... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16490&subid=2&pubid=128669659#