Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Χωρίς αναισθητικό!!!!

Τη παρακάτω ανάρτηση μας ειδοποίησαν σήμερα το βράδυ ότι την έβγαλαν στο μπλογκ "ΛΕΥΤΕΡΙΑ".
Έως εδώ ωραία και καλά κι ο καθένας κάνει ότι νομίζει σωστό.
Διαβάζοντας όμως το περιεχόμενο κι εν συνεχεία ψάχνοντας λίγο παραπέρα...με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η ίδια υπάρχει και στο μπλογκ "Πολίτης της Πιερίας",αλλά δεν υπάρχει σε κανένα μπλογκ του Κολινδρού,άρα πολύ απλά συμπεραίνουμε ότι δε στάλθηκε.
(Το μπλογκ "kolindros fire" την έκανε copy paste από τη "ΛΕΥΤΕΡΙΑ",όπως το αναφέρει εξάλλου). 
Και πάλι σκέφτεσαι ότι δεν ήθελε ο άνθρωπος που την υπογράφει, να τη στείλει σε Κολινδρινά μπλογκ (αφού δεν αφορά το τόπο μας η είδηση!!!) και την έστειλε σε μπλογκ της Κατερίνης που έχει άμεση σχέση με το γεγονός!!!!

Είναι αναφαίρετο νομικά  δικαίωμά του να θέλει να το μάθει ο λαός της Κατερίνης κι όχι ο λαός της Βόρειας Πιερίας που τον επέλεξε για Δημοτικό σύμβουλο....

Ηθικά όμως τι γίνεται?

Ο τύπος που προτίμησε  τη συγκεκριμένη είδηση  να τη στείλει σε μπλογκ εκτός Κολινδρού,τυγχάνει να είναι σύμβουλος του Δήμου Πύδνας Κολινδρού όπως προείπα και έχει ένα παραπάνω λόγο να υποστηρίξει και τα ντόπια μέσα.
Έστω κι αν αυτά είναι υποτυπώδη....

Ανταυτού όμως,σαν πρώτος τη τάξει σύμβουλος του νέου Δήμου,τα έγραψε κανονικά εκεί που  δε πιάνει η μελάνη,τα αγνόησε επιδεικτικά,τα σνομπάρησε και έπραξε κατά το δοκούν.
Δικαίωμά του...φυσικά.

Ελπίζω όμως ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων να μη συμφωνεί με αυτή του τη κίνηση,διότι αλλιώς θα μας βρει απέναντί του,όπως θα μας βρει σίγουρα από εδώ και στο εξής ο υπογράφων της παρακάτω επιστολής,που τυγχάνει εκτός από σύμβουλος του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, να είναι ο διευθυντής του σχολείου που φοιτούν τα παιδιά μου...
Δικαίωμά μας....

Περιμένουμε επίσημη θέση από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Β' Δημοτικού σχολείου ότι δεν έχει καμιά ανάμειξη με το θέμα κι ότι έγινε ,έγινε εν αγνοία του...
Και πάντα αναφέρομαι στην ηθική διάσταση του θέματος....

(Δεν εμπλέκω το σύλλογο διδασκόντων του Β' Δημοτικού σχολείου σε  όλη την ιστορία)

Διαβάστε τι στάλθηκε σε μπλογκ της Κατερίνης και που δε στάλθηκε σε κανένα μπλογκ του Κολινδρού....




Ο σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των Γιατρών του Κόσμου για συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού για άπορους συνανθρώπους μας που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας, συγκέντρωσε φαρμακευτικό υλικό το οποίο και θα παραδώσει στο πολυϊατρείο  των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη.    
  Τον τελευταίο καιρό  σαν επακόλουθο της αυξανόμενης φτώχειας που οδηγεί σε ανθρωπιστική κρίση, τα πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα δέχονται ένα δραματικά αυξανόμενο αριθμό ασθενών.
  Στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα και των εθελοντικών δράσεων του σχολείου μας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί συγκέντρωσαν μια σημαντική ποσότητα φαρμάκων δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους στο μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.


 Ο Διευθυντής του σχολείου
  Δημήτριος Κ. Χλεμές


Να τους χαίρεστε αγαπητοί μου συγχωριανοί,αυτούς που επιλέξατε να σας εκπροσωπήσουν.