Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 B΄ ΓΥΡΟΣ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ίκαροι Σερρών - Πιερικός Αρχέλαος

Το Σάββατο στις Σέρρες στις 5,30 μ.μ.
Κώστας Σορώτος:
«
Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι
με μια πάρα πολύ καλή ομάδα»


Κάθε παιχνίδι στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2 έχει και το δικό του βαθμό δυσκολίας. Έτσι και αυτό με τους Ίκαρους Σερρών που θα γίνει στις Σέρρες, μπορεί να είναι και να φαίνεται δύσκολο, αλλά με τη δυναμική της η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου μπορεί να ανατρέψει οποιαδήποτε πρόβλεψη.
Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και όσοι παραβρεθούν θα το απολαύσουν. Η γηπεδούχος είναι μία από τους διεκδικητές της ανόδου στην Α1 και η φιλοξενούμενη, εκεί, ομάδα της Κατερίνης είναι ένα καλά συγκροτημένο σύνολο που μέχρι τώρα δικαιώνει τις προσδοκίες όλων όσων πιστεύουν σ΄ αυτή.
Για τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε: «Μετά από τις δύο νίκες που κάναμε στη Νήαρ Ηστ και στην έδρα μας με τον Κόροιβο, έχουμε τώρα μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η βαθμολογική της θέση, άλλωστε, δείχνει και την αξία της. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά από την αρχή που ανέλαβα εδώ, έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να «χτυπήσουμε» όλα τα παιχνίδια και ότι περισσότερο μπορέσουμε να κάνουμε. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής είναι και αυτό το παιχνίδι με τους Ίκαρους, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζουμε την αξία της ομάδας των Σερρών. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και επειδή έχω παίξει στο γήπεδό τους, ξέρω ότι ο κόσμος και εκεί δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα, εντελώς πολιτισμένη και αθλητική».
Επίσης, ο Χρήστος Ξηρομερίτης, βοηθός προπονητή, μετά την πρόσφατη προπόνηση, είπε: «Προερχόμαστε από δύο επιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και αυτό μας δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Μπροστά μας έχουμε τους Ίκαρους Σερρών που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και διατηρούν το αήττητο στην έδρα τους. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να μην επαναπαυθούμε από τη βαθμολογική μας θέση, καθώς απομένουν 13 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος».

---------------------------------------------------------------------------

Και η ΟΕ Νικόλαος Βογιατζής και Σία – «ΤΕΧΝΙΤΟΝ»
ανανέωσε τη χορηγική της συνεργασία με τον Πιερικό Αρχέλαο. Βρίσκεται στην 4η πάροδο Δημ. Σταδίου 1, στην Κατερίνη και δραστηριοποιείται στην εμπορία ειδών θέρμανσης - κλιματιστικών και υδραυλικών ειδών.


Επίσης και η …


ENTOS BY SATO
που αντιπροσωπεύεται στην Κατερίνη από την ΟΕ Δημήτριος Β. Παπαγεωργίου και Σία (
http://www.entos.gr/). Η επιχείρηση είναι στην οδό Δημ. Κυπρίου 1, περιοχή Σιδηροδρομικού Σταθμού.