Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αναγέννηση Κολινδρού – 25η Μαρτίου 1-0 - Επίθεση σε βάρος του διαιτητή

Το παρακάτω κείμενο είναι ακριβώς όπως το βρήκαμε στο ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ
(πατήστε εδώ):

Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ: Αναγέννηση Κολινδρού – 25η Μαρτίου 1-0 // Ανανδρη επίθεση σε βάρος του διαιτητή ( 07/02/2011 )


Διεκόπη στο 85 // Το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω

Σκηνές Φαρ – Ουέστ στον Κολινδρό στο παιχνίδι της Αναγέννησης με την 25η Μαρτίου που δεν τελείωσε ποτέ αφού στο 85’ και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων ο τερματοφύλακας Πλατσάς χειροδίκησε κατά του διαιτητή Θεοδωρίδη που διέκοψε τον αγώνα αφού ήταν αδύνατον να συνεχίσει.

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο ημίχρονο έμειναν με 10 παίκτες όταν στο 25’ ο Τσιάμης είδε την κόκκινη κάρτα.

Στο 70’ ο Γκουδάρας με χτύπημα φάουλ από μακρινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 και στους πανηγυρισμούς βλέπει την 2η κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να μείνουν οι γηπεδούχοι με 9 παίκτες.

Στο 85’ ο Κονιανής βλέπει την κόκκινη κάρτα για εξύβριση και ενώ ο διαιτητής σημειώνει την παράβαση δέχεται την απαράδεκτη επίθεση από τον Πλατσά που τον χτύπησε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπή στο σημείο αυτό και τώρα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Θεοδωρίδης με βοηθούς τους κκ Νίκολιτς, Κούγιουντζιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αναγέννηση Κολινδρού

Πλατσάς, Τσιάμης, Μπαδές, Μπαντές, Τραούδας (66’ Πλιάμης), Λακασάς, Κονιανής, Γερμανίδης, Γιαουτζής (66’ Γλυκός), Μπουρανής, Γκουδάρας.

25η Μαρτίου

Καλαϊτζής, Καραδήμος (81’ Ασλανίδης), Καραγκιόζης (69’ Ουσταμπασίδης Σ.), Τζιούτζιος, Κουκουβιάδης, Χαρτοματζίδης, Ουσταμπασίδης Δ., Λάϊος (69’ Καραμανώλας), Σταύρε, Κατσιαμήτας, Εγγλέζος.