Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πανερυθραϊκός - Πιερικός Αρχέλαος

Το Σάββατο στη Νέα Ερθραία στις 4,30 μ.μ.

Γαλάνης: «Το θετικό για μας είναι ότι προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί, χωρίς τραυματισμούς»



Σκληρή ήταν και είναι η προετοιμασία αυτή τη βδομάδα για την ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, που το μεσημέρι της Παρασκευής αναχωρεί για την Αθήνα με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η κατάκτηση μιας νίκης στον μακρύ, ακόμη, δρόμο του πρωταθλήματος, σίγουρα θα μετριάσει το …χαμένο έδαφος. Πάντως, με συνοδεία την αγάπη και τις ευχές του φίλαθλου κόσμου της Πιερίας, όλοι υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Για τον αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:
«Μπορεί να θεωρείται σημαντικό ματς, εμείς όμως θα το αντιμετωπίσουμε σαν όλα τα άλλα με την ίδια σοβαρότητα, όπως προετοιμαζόμαστε κάθε βδομάδα. Το θετικό για μας είναι ότι προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί, χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στο προηγούμενο παιχνίδι και ακόμη περισσότερο γιατί καταλαβαίνει ότι παίζαμε και πολλά προβλήματα και ότι ήμασταν άτυχοι στο τέλος».

Σιβορότκα: «Έχουμε πολλές πιθανότητες να φέρουμε το πρώτο μας διπλό»




Δήλωση έκανε και ο καλαθοσφαιριστής Αντώνης Σιβορότκα, ο οποίος είπε: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο σε μια πολύ δυνατή έδρα. Η Ερυθραία μετά από διπλό στον Αμύντα έχει καλή ψυχολογία και σίγουρα θα τα δώσει όλα για να πάρει τους δύο βαθμούς. Εμείς κάνουμε σκληρή προετοιμασία γι΄ αυτό τοπαιχνίδι.
Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας και κάνοντας αυτά που έχουμε συμφωνήσει και χωρίς λάθη, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να φέρουμε το πρώτο μας διπλό από ένα πολύ καλό και σκληρό παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς για καλύτερη συνέχεια».


● Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Δεσλής, Τζαφλέρης και Τζιμογιάννης.