Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

Μπορείτε από σήμερα κι όσοι κάτοικοι της ευρύτερης Καλλικρατικής περιφέρειάς μας θέλετε, να επικοινωνείτε με το δημοσιογραφικό τμήμα του μπλογκ και τον υπεύθυνο δημοσιογράφο κύριο Απόστολο Λάγιο στο 6999677787 αριθμό κινητού τηλεφώνου ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση apolagios@yahoo.gr και να αναφέρετε τυχόν προβλήματα - παρατυπίες,παραλείψεις,επιβραβεύσεις,έργα κι ότι άλλο θεωρείτε άξιο αναφοράς - της περιοχής σας.
Ο δημοσιογράφος κύριος Λάγιος θα ακούσει την αναφορά σας κι αν χρειαστεί θα σπεύσει επιτόπου...

Παρακαλούμε πολύ να συμβάλλετε για την καλύτερη κι άμεση δική σας ενημέρωση,διότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...

Θα ήθελα να γράψω και λίγα στατιστικά για το μπλογκ,αλλά καλύτερα είναι να σας ενημερώσω απλώς ότι ανεβαίνουμε σταδιακά και σιγά σιγά,εκμεταλλευόμενοι τα "πάντα όλα" που θα μπορούσε να προσφέρει ένα μπλογκ για την ψυχαγωγία,την ενημέρωση,την πληροφόρηση,τη επιμόρφωση των επισκεπτών του...
Αντί για στατιστικά θα καλωσορίσω στο μπλογκ μας,τους περίπου 4200 νέους μοναδικούς επισκέπτες του περασμένου διημέρου κι ελπίζουμε να είναι και στο μέλλον κοντά μας.
Και οι 3500 νέοι μοναδικοί προχθεσινοί επισκέπτες μας αποτελεί φυσικά νέο ρεκόρ του μπλογκ.
Όπως και οι 12700 σελίδες που διαβάστηκαν την ίδια μέρα(σε ένα 24ωρο) από περίπου 7000 μοναδικούς επισκέπτες(σε ένα 24ωρο).

Όπως θετικά είναι τα μηνύματα που παίρνουμε κι από το φάτσαμπουκ.
Περίπου μια εβδομάδα λειτουργίας και περισσότεροι από 500 φατσαμπουκικοί φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας...
Νάστε καλά φιλαράκια μας... :::)))))))

Αυτά εν ολίγοις για τα νέα ρεκόρ έως τα επόμενα που δε θα αργήσουν να έρθουν...

ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ