Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Μια βραδιά στο ΟΑΚΑ...

Την Τετάρτη το βράδυ πήγα να δώ στο ΟΑΚΑ αυτό τον ποδοσφαιρικό θίασο που τον λένε BARCELONA! Θα κάνω ένα σχόλιο χωρίς να είμαι ειδικός του χώρου οπότε αν γράψω κάποια αρλούμπα παρακαλώ να υπάρξει κατανόηση.

H ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία και ο κόσμος σχεδόν γέμισε το ΟΑΚΑ!

Ο ΠΑΟ βέβαια δεν ήταν και στα καλύτερα του αλλά ακόμα και να ήταν η διαφορά θα ήταν μεγάλη και πάλι. Η Ισπανική ομάδα έχει φοβερή ποιότητα και κυριολεκτικά κάποιες στιγμές χάνεις την μπάλα. Περίμενα να δω και τα αθλητικά τους χαρακτηριστικά αλλά δεν βασίζονται τόσο στο τρέξιμο όσο στο passing game. Απλώς σε ῾῾σκάνε῾῾ όταν είσαι αντίπαλος γιατί η μπάλα πάει πάντα πιο γρήγορα από τον παίκτη και κυρίως με κατοχή μπάλας 70% και 600 πάσες στο παιχνίδι.

Είχαν μια συνεχή κίνηση χαμηλής σχετικά έντασης και κυριολεκτικά σε πνίγουν γιατί οι γραμμές τους είναι πολύ κοντά και φαίνονται λες και είνα 15 παίκτες αντί για 11.

Η αλήθεια είναι πάντως πως είναι λίγο εκνευριστικό το στυλ παιχνιδιού αν είσαι αντίπαλος και από συμπάθεια προς τον αδύναμο περιμένω να πάρουν ένα μάθημα από την Real Madrid του Murinio που περιμένει πως και πως το παιχνίδι της Δευτέρας για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Τέλος θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια φοβερή ατάκα που άκουσα από τα διπλανά καθίσματα όταν ο Μέσσι έκανε κάτι παλαβά...

Λέει ο τύπος κάτι που είμαι σίγουρος πως αρκετοι σκεφτόντουσαν: ρίχτου μια κλοτσιά του κοντορεβυθούλη μας έσπασε τα νεύρα όλο ντρίπλες κάνει!


Αυτά τα λίγα

Περικλής Ιακωβάκης

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/all-star-bloggers/iakovakis/item/118529-Μια-βραδιά-στο-ΟΑΚΑ