Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι για το δήμο Πύδνας - Κολινδρού.

"Ολοι... αισιόδοξοι στην Πιερία"
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 | ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΟΝΙΑ ΚΑΝΙΤΣΑΚΗ


Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει το... βαρύ πυροβολικό που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Πολύζος, υπό την έννοια ότι υπήρξε πεντέμισι χρόνια δήμαρχος και έντεκα χρόνια βουλευτής. «Στις 7 Νοεμβρίου καλούμαστε να δώσουμε λύση στα πολλά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. Η λύση των προβλημάτων αυτών αναμφισβήτητα είναι συνάρτηση πολλών γεγονότων: διάλογος, εντιμότητα, ειλικρίνεια, σωστός προγραμματισμός, εμπειρία, και προπαντός σκληρή δουλειά και γνώση προβλημάτων», σημειώνει ο κ. Πολύζος.

Ο ανεξάρτητος Βαγγέλης Λαγδάρης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Πορεία», προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. «Η πρόκληση για όλους μας που έχουμε τη φιλοδοξία να αναλάβουμε τις τύχες του τόπου μας, να διαμορφώσουμε τον ορίζοντα και τις προοπτικές του και να τον καταστήσουμε πρότυπο ανανέωσης και προκοπής, είναι μεγάλη και οι ευθύνες βαριές. Στόχος μας η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. Επωμιζόμαστε το χρέος αυτό, γιατί έχουμε τη γνώση, τη θέληση και την τόλμη να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας και να προωθήσουμε ένα συγκροτημένο σχέδιο ανάπτυξης και αναβάθμισης της περιοχής μας», αναφέρει ο κ. Λαγδάρης.

Ο ταξιτζής Κώστας Δανιηλίδης είναι ο υποψήφιος του ΚΚΕ στο δήμο Πύδνας - Κολινδρού. «Ενώ η κυβέρνηση έχει ήδη καταλήξει μαζί με τους συμμάχους της, ΕΕ και ΔΝΤ, για το επόμενο ακόμη χειρότερο μνημόνιο, που η ΝΔ το γνωρίζει και συμφωνεί, προετοιμάζει το έδαφος κατασκευάζοντας δικαιολογίες. Τα περί παράτασης της αποπληρωμής που σχεδιάζονται, αυτόν το σκοπό υπηρετούν. Για να γλιτώσει ο λαός τη χρεοκοπία στην οποία τον οδηγούν, πρέπει να τους βάλει φρένο με την πάλη και την ψήφο του, αποδυναμώνοντας το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τα αναχώματά τους, ψηφίζοντας τώρα Λαϊκή Συσπείρωση», υπογραμμίζει ο κ. Δανιηλίδης.

Ο ανεξάρτητος Ευγένιος Παπαδόπουλος, γνωστός στην Πιερία με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Ολύμπιος», καθώς είναι δημοσιογράφος - συγγραφέας, είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Βόρεια Πιερία γνώση - θάρρος - αξιοπιστία». «Εμπλέκομαι για πρώτη φορά στην πολιτική ως ανεξάρτητος και φιλοδοξώ να συγκρουστώ ''κατά μέτωπο'' με το παλιό και το σάπιο! Επειδή μια ζωή τα ''έργα'' τους είναι μόνο... στα λόγια τους! Επειδή η Βόρεια Πιερία είναι αρχαιόθεν χώρος εκλεκτός! Χρωστάμε στον τόπο μας και στα παιδιά μας ένα αξιότερο αύριο», τονίζει ο κ. Παπαδόπουλος.