Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η πορεία των προγραμμάτων επιχειρηματικότητας

Εντός του Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν από τον ΕΟΜΜΕΧ οι απαντήσεις στις αντιρρήσεις που θα υποβληθούν επί των αποφάσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΟΜΜΕΧ οι νέοι επενδυτές οι οποίοι έχουν ενταχθεί στα Προγράμματα «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Νέων» και «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Γυναικών» ενημερώνονται ότι τα ηλεκτρονικά έντυπα για την υποβολή αιτημάτων χρηματοδότησης των έργων θα είναι στην διάθεση τους ως ακολούθως:

- Αίτημα Προκαταβολής Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

- Αίτημα Α΄ Δόσης Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τροποποιήσεις που υποβάλλονται μαζί με τα ανωτέρω αιτήματα είναι δυνατόν να εξετάζονται.

Τροποποιήσεις χωρίς αίτημα χρηματοδότησης θα είναι δυνατόν να υποβάλλονται στο προσεχές χρονικό διάστημα, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Επιχειρηματικά Σχέδια τα οποία έχουν υλοποιήσει το σύνολο του έργου, θα έχουν την δυνατότητα να αιτηθούν και να λάβουν το 80% της επιχορήγησης με έλεγχο μόνο του οικονομικού αντικειμένου.

Με την ανάρτηση των αιτημάτων θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (http://www.eommex.gr/) και τα δικαιολογητικά καθώς και οι κατευθυντήριες οδηγίες υλοποίησης και ηλεκτρονικής υποβολής.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι απαντήσεις στις υποβληθείσες αντιρρήσεις επί των αποφάσεων θα ανακοινωθούν εντός του Νοεμβρίου.

Πηγή:http://www.agronews.gr/content/view/61399/37/lang,el/