Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Παρεξήγηση...

Χθες κάποιοι συγχωριανοί μας,μου παραπονέθηκαν και πολύ καλά έκαναν για μια φράση σε κάποια ανάρτηση (θέλν να κριτσανείν) που δε τους άρεσε επειδή τη θεώρησαν ως προσβλητική για τους ίδιους.

Καταρχάς το μπλογκ δέχεται δεκάδες μηνύματα για αναρτήσεις ανώνυμες ή μάλλον να βγουν μέσω των διαχειριστών,όπως δέχεται παράπονα,βρισίδια,επιβραβεύσεις αιτήσεις κτλ.
Τα γνωστά... Ελληνικά αλλά αυτό πολύ σωστά δε σας πολυαφορά.
Έκατσα κι εγώ σήμερα που έχω ευκαιρία να το ξαναδιαβάσω και να το ψάξω με άνεση και ηρεμία.
Μίλησα με τον συγγραφέα και διαπίστωσα μια παρεξήγηση που κακώς έγινε.
Ο συγγραφέας με αυτά που γράφει εννοεί ότι οι άλλοι οι παντελώς άσχετοι κι απέξω (αμακατζήδες τους χαρακτήρισε) επιδιώκουν να τσιμπολογήσουν ότι μπορούν κι όχι τα παιδιά του συλλόγου που τα δίνουν αδιαμφισβήτητα όλα και δεν αφήνει σε καμιά περίπτωση αιχμές εναντίον τους.
Ίσως δε έγραψε καλά αυτά που ήθελε να μεταδόσει.
Να σας πω την αλήθεια παιδιά κι εγώ αυτό κατάλαβα μόλις το πρωτοδιάβασα και το ξαναδιάβασα και δεν είδα κάτι το επιλήψιμο εναντίον σας.
Εξάλλου πρώτος θα το έκοβα αν διαπίστωνα κάτι τέτοιο,δίχως να σημαίνει ότι δε μπορεί να μας ξεφύγει οτιδήποτε από αφέλεια,αμέλεια ή απροσεξία.
Όσο για τα σχόλια που ακολουθούν είναι καθαρά υποκειμενικά, ελεύθερα για όλους και δε μπορούμε να έχουμε ευθύνη επί αυτών,αλλά ούτε να τα ελέγχουμε όλα.
Είναι σαν να αφαιρώ το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να εκφραστεί.
Εκτός αν θέλετε να τα φιλτράρουμε πρώτα,κάτι που είναι αργό,αντιδημοκρατικό και προσωπικά δε συμφωνώ σε καμιά περίπτωση.
Και όπως θα διαβάσατε το μπλογκ κι εγώ προσωπικά πήραμε θέση με σχόλιο εναντίον του πιο πάνω άγνωστου σχολιαστή.
http://kolindrinamaslatia.blogspot.com/2010/10/blog-post_2778.html

Πιστεύω ότι το θέμα πρέπει να λήξει δίχως παρεξηγήσεις εδώ.
Εν τούτοις αν δε καλύπτεστε να με ειδοποιήσετε να το αφαιρέσω.