Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τι γράφουνε σήμερα τα blog της Πιερίας για Πολύζο

Πολύζος : Σιγουριά για την νίκη

Και πολλούς να αναρωτιούνται, εάν πρόκειται για ακόμη ένα εκλογικό τρικ του γερόλυκου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναρτήθηκε από: http://lefteria.blogspot.com/2010/09/blog-post_1475.html

Σύγχρονοι πολιτικοί ελιγμοί και μεστός πολιτικός λόγος από Πολύζο

Βαγγέλης Πολύζος πριν από λίγο στο Αιγίνιο:

"Η υποψηφιότητά μου υπήρχε και υπάρχει. - "Ίσως τα μέσα ενημέρωσης έχουν ευθύνη στην όλη ιστορία που δημιουργήθηκε γιατί παρερμηνεύτηκε η δήλωση μου και δόθηκε λάθος τίτλος. - Αν υπήρχε η λέξη «και συνεχίζω» δεν θα υπήρχε καμία παρερμηνεία. - Ίσως φταίει που εγώ ήμουν θυμωμένος και το άφησα ανοικτό σαν χρησμό"

Σχολιάζει ο slourp : «Εκτός από πολιτικό μπρίο, ο Πολύζος διαθέτει και μαντικές ικανότητες. Δεν απέσυρε ποτέ την υποψηφιότητα του, απλά ήταν θυμωμένος και το άφησε ανοιχτό σαν χρησμό.

Λόγια σταράτα, αληθινά και κυρίως σύγχρονα! Σε καμιά περίπτωση οι κινήσεις και οι πολιτικοί ελιγμοί του Βαγγέλη, δεν παραπέμπουν σε πολιτικάντηδες της δεκαετίας του '60.

Η ουσία είναι, οτι ένα μεγάλο κεφάλαιο της πολιτικής του νομού μας, παραμένει ενεργό προς τέρψη και ευχαρίστηση όλων των βορειοπιεριέων.»

Αναρτήθηκε από: http://slourpxion.blogspot.com/2010/09/blog-post_7170.html

…Πολύζος, πράξη 3η - Αποσύρει την απόσυρση της υποψηφιότητάς του και δηλώνει εκ νέου υποψήφιος

Νέα τροπή πήρε την Παρασκευή το βράδυ το θρίλερ με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Πολύζου, που ως γνωστόν αποσύρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, καταγγέλλοντας πως επιχειρείται «διάσπαση της βόρειας Πιερίας» και αφήνοντας ..αιχμές για τους Γ.Κωνσταντόπουλο, Αντ.Καρπούζα, Γ.Παπαστεργίου.
Το βράδυ της Παρασκευής ο Βαγγέλης Πολύζος σε συνάντηση στελεχών του, πείσθηκε όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, να μην αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά του.

Αναρτήθηκε από: http://kraxtis-gr.blogspot.com/2010/09/3_27.html