Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη των Παγκόσμιων Πρωταθλητριών Κωπηλασίας Κατερίνας Νικολαΐδου και Σοφίας Ασουμανάκη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

 Το Ολυμπιακό πλήρωμα κωπηλασίας του διπλού σκιφ γυναικών που αποτελείται από την παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου και την
επίσης παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ν.Ο. Αιγυπτιωτών Σοφία Ασουμανάκη, μαζί με τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κ. Κώστα Καρυώτη και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου υποδέχθηκε στο γραφείο της, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Πιερίας Δημήτρη Τσιμήτρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου δήλωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς και η ίδια από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίζουν να στηρίζουν τις δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του ιστορικού αυτού σωματείου, στον αθλητισμό και τους νέους της Πιερίας.


Η κα Μαυρίδου απευθυνόμενη στις δύο παγκόσμιες πρωταθλήτριες Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη τόνισε:«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει έμπρακτα τον τομέα του αθλητισμού και αθλήτριες όπως εσείς με συνεχόμενες επιτυχίες σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες που κάθε φορά μας συγκινούν και μας γεμίζουν υπερηφάνεια. Διακρίσεις, όπως η συμμετοχή σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που αποτελούν όνειρο για τους περισσότερους αθλητές, εσείς το κάνατε πραγματικότητα. Σας συγχαίρουμε, σας ευγνωμονούμε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο».

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κ. Κώστας Καρυώτης και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Βαγγέλης Καρπούζας, Κώστας Σακκάς και Γιάννης Νικολαΐδης ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την ουσιαστική και καταλυτική της αρωγή όλα τα χρόνια, με την στήριξή της σε όλες τις αγωνιστικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις του Ν.Ο.ΚΑΤ., τη μέριμνα για τον καθαρισμό του καναλιού στο Λιτόχωρο και το ειλικρινές ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίζει κάθε θέμα που αφορά τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.