Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή στο Δήμο Κατερίνης

 Η συνεδρίαση  της  Διακομματικής Επιτροπής που συγκάλεσε η αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, Καλλιόπη Μπατάλα - Τζουμέρκα, ενόψει
των Eθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημαρχιακού Μεγάρου. Υπόψη των εκπροσώπων των κομμάτων και συνασπισμών των κομμάτων τέθηκαν οι εγκύκλιοι, που αφορούν τις προεκλογικές διαδικασίες προβολής, λειτουργίας και καθορισμού κανόνων, κατά την προεκλογική περίοδο.


Οι εκπρόσωποι που παρέστησαν, συζήτησαν για τον τρόπο χρήσης των χώρων που διατίθενται για την προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο, τους κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Κατερίνης, καθώς και όλες τις σχετικές διατάξεις.
Στη συνάντηση, ρυθμίστηκαν λεπτομέρειες που αφορούν τη χρήση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Κατερίνης, καθώς και τη διανομή των διαφημιστικών πλαισίων για την καμπάνια κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων, με βάση τις διατάξεις που περιγράφονται σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η κα Μπατάλα – Τζουμέρκα ζήτησε τη συνδρομή όλων προκειμένου οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήπιο και πολιτισμένο κλίμα, τόνισε την ανάγκη αποφυγής της αφισορύπανσης και της ηχορύπανσης, ενώ δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ο Δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του, θα βρίσκονται στη διάθεση των κομμάτων, κατά την προεκλογική περίοδο.