Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2015: Ξεκινήσαμε!

Φίλες και φίλοι γεια σας
Η επιστολή αυτή στάλθηκε στις 500 εθελόντριες και εθελοντές του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου και φέρει ως επισυναπτόμενο την πρόσκληση προς όλους εσάς αλλά και προς τους δωρητές/υποστηρικτές.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19:00, θα συναντηθούμε στον Καπνικό Σταθμό και θα προγραμματίσουμε το Χωριό των επόμενων Χριστουγέννων. Θα προβάλουμε φωτογραφίες, θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί και θα συζητήσουμε το φετινό πρόγραμμα.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να συναντηθούμε με όλους τους φίλους και τις φίλες της ομάδας, που ο καθένας με τον τρόπο του, βοήθησε στην οργάνωση της μοναδικής αυτής γιορτής, η οποία φέτος θα είναι μεγαλύτερη και πιο όμορφη.
Σας παρακαλούμε, το συντομότερο δυνατόν, να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω λίστα των δωρητών/υποστηρικτών του περσινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_content&task=view&id=1309&Itemid=211
Αν εδώ βλέπετε κάποιο όνομα, το οποίο πέρυσι, με τη δική σας πρωτοβουλία, προσέφερε κάτι στην ομάδα, σας παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί του και αφού εκτυπώσετε την επισυναπτόμενη πρόσκληση και να του την παραδώσετε προσωπικά με την παράκληση την Τετάρτη να είναι μαζί μας.
Σας παρακαλούμε να μην το αμελήσετε! Είναι πολύ σημαντικό να πούμε τουλάχιστον ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μας.
Βέβαια, απαραίτητη κρίνεται και η δική σας συμμετοχή!!! Αν έχετε φωτογραφίες ή κάποιο βίντεο, σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου 697 33 80 700 Cosmote για να οργανώσουμε την προβολή τους μόλις νυχτώσει.
Τα λέμε λοιπόν την Τετάρτη!
Κρασί έχει για όλους και ίσως ρίξει και κάτι στη σχάρα ο Γιώργος…
Πολλούς χαιρετισμούς
Για την συντονιστική επιτροπή
Ηλίας Τσολακίδης

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr

  • Ακολουθείστε μας στο Twitter
  • Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube