Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η μνομονιακή πραγματικότητα της κ. Σκούφα

Η μνημονιακή πραγματικότητα της κ. Σκούφα

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η βουλεύτρια Πιερίας του Συριζα, Μπέττυ Σκούφα,
ανακαλύπτοντας τον «διαφωτισμό» και τον «μαχητικό ορθό λόγο» υπερτονίζει ότι ο Σύριζα εκλέχθηκε επειδή «Βλακωδώς πίστευε» ότι ο καπιταλισμός μπορεί να «χτυπηθεί» και ανακάλυψε ότι μας έχει «γραμμένους στα παπούτσια του».
Η κυρία Σκούφα αφού αποφάσισε να μην ζει άλλο σε παραμύθια, προφανώς ξεμπέρδεψε με την δική της «αριστερή παρένθεση» και είναι έτοιμη από θέση ισχύος να δαμάσει τον διεθνή καπιταλισμό με παραχώρηση των άδειων κλινών του Νοσοκομείου μας σε ιδιώτες, με καθορισμό των μισθών από τους δανειστές, με “ανεπαίσθητες” μειώσεις σε συντάξεις και απόλυτη στήριξη των νέων μνημονιακών μέτρων, όπως δηλώνει.

Κυρία Σκούφα, πολύ νωρίς προσχωρήσατε σε Αδώνιες λογικές. Πολύ νωρίς ξεχάσατε το πρόγραμμα του Συριζα του Ιανουρίου, με το οποίο εκλεγήκατε. Η Λαϊκή Ενότητα θα βρεθεί απέναντι σε κάθε  μνημόνιο “αριστερό” ή “δεξιό”, με τις ίδιες συνταγές λιτότητας, φτωχοποίησης και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Ο εναπομείνας Σύριζα συμφωνεί με τις απόψεις της επικεφαλής του ψηφοδελτίου του στην Πιερία;


Από το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε. Πιερίας