Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Χάρης Ψυχογιός στο Πινάκιο: Δεν φοβόμαστε και προσδοκούμε την Ανάπτυξη

Ο Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης των εκδόσεων Ψυχογιός,  Χάρης Ψυχογιός

Κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στις εποχές οι εκδόσεις Ψυχογιός φαίνεται να σηκώνουν το ανάστημα τους και συνεχίζουν να πορεύονται με την ίδια συνταγή των 35 χρόνων από την
ημέρα που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους βιβλίο. 



Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Χ. Θεοδωρακόπουλος



Ο Χάρης Ψυχογιός μιλώντας στο Πινάκιο έκανε λόγο για την τελευταία τους κίνηση (σ.σ  η οποία δείχνει μια φιλοσοφία που διακρίνεται από δυναμισμό) να ανοίξουν έναν πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας. 

«Δεν φοβόμαστε! Αν συνέβαινε το αντίθετο τότε δεν θα πράτταμε τέτοιου είδους κινήσεις. Δεν σας κρύβω πως προσδοκούμε για την ανάπτυξη, προσδοκούμε για το καλύτερο. Εδώ και 35 χρόνια που εκδίδουμε βιβλία επενδύουμε στον πολιτισμό και αυτό το κάνουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως από το 2000 μέχρι σήμερα δεν έχουμε αυξήσει καθόλου τις τιμές μας, ότι αύξηση έχει καταγραφεί έχει συμβεί λόγω της ανόδου του ΦΠΑ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: 

Ο Πολυχώρος


Στιγμιότυπο από την κοπή της κορδέλας. Από αριστερά: Νίνα Ψυχογιού, Χάρης Ψυχογιός, Θάνος Ψυχογιός
Ο Πολυχώρος που βρίσκεται στις αρχές της Εμ. Μπενάκη στην Αθήνα είναι καλαίσθητος και διακρίνεται από πολλές καινοτομίες, οι οποίες εξιτάρουν και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.
Άλλωστε στα πηγαδάκια ακούστηκε πως οι ιθύνοντες των εκδόσεων Ψυχογιός έψαχναν πάρα πολύ καιρό τον χώρο και τον διαμόρφωσαν με πολύ προσοχή στις λεπτομέρειες.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ