Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ/ Έγινε ο αγιασμός για τη νέα περίοδο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο Τύπου Απόλλων Λιτοχώρου
 Την Πέμπτη 7 Αυγούστου, στις 6 ώρα απογευματινή, ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου πιστός και συνεπής στις υποχρεώσεις του και την παράδοση τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό επί τη ενάρξει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015. Στο δημοτικό στάδιο ΠΥΡΡΟΣ
ΔΗΜΑΣ έδωσαν άπαντες το παρών, από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το προπονητικό τιμ, τους παίκτες και αρκετούς φιλάθλους.


Το κλειδί της επιτυχίας είναι το οικογενειακό κλίμα, η σωστή δουλειά και σε διοικητικό επίπεδο η ηρεμία και η φερεγγυότητα. Προστέθηκαν αρκετά νέα παιδιά και σε συνάρτηση με τους έμπειρους παίκτες από τον περσινό κορμό, ο ΑΠΟΛΛΩΝ προσπαθεί να φτιάξει ένα κράμα ικανό να κάνει πράξη αυτό που θέτει ως στόχο. Εκείνο που προέχει είναι η ομάδα να παίζει σωστό ποδόσφαιρο, ώστε να ευχαριστούνται οι φίλαθλοι και οι παίκτες το παιχνίδι.

Τον αγιασμό της Πέμπτης τέλεσαν οι ιερείς πατήρ Αθανάσιος του Αγίου Δημητρίου και πατήρ Άγγελος του Αγίου Νικολάου, ευχηθέντες επιτυχίες μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια, χωρίς τραυματισμούς. Παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Δίου-Ολύμπου Γεώργιος Φαρμάκης και Σοφία Ζουρζούρα, όπως και η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Βακουφτσή. Επίσης την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Νίκος Καλαμπάκας, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.


Για τον πρόεδρο του Συλλόγου Γεώργιο Παπαγεωργίου, ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. «Πράγματι έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απ΄όλους. Ο πήχης σίγουρα ανεβαίνει, αυτό το δείχνουν άλλωστε και οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει και πιστεύουμε ότι με καλή οργάνωση και τη βοήθεια του κόσμου να υπάρξει μια αξιοπρεπέστατη χρονιά», επεσήμανε ο κύριος Παπαγεωργίου.


Ο τεχνικός Ρούλης Παπαδόπουλος είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνέπεια που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Πέρασαν τρεις εβδομάδες από την έναρξη των προπονήσεων και η ομάδα έχει βάλει τις βάσεις για το αγωνιστικό προφίλ που θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν. Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά ο Ρούλης Παπαδόπουλος μοντάρει την ομάδα και προσπαθεί να της δώσει τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγώνων.


Δυνατό τεστ αποτελεί ο φιλικός αγώνας του Σαββάτου, 9 Αυγούστου, στο δημοτικό γήπεδο, με την ομάδα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ΑΧΙΛΛΕΑ Νεοκαισάρειας. Οι φίλαθλοι του Λιτοχώρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έμψυχο δυναμικό και να απολαύσουν ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.
του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά