Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δυναμική παρέμβαση του Νότη Μαριά για τις λαϊκές αγορές

Την πλήρη στήριξη του στον αγώνα των παραγωγών - πωλητών λαϊκών αγορών εξέφρασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των
Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νότης Μαριάς ο οποίος απηύθυνε δυναμικό χαιρετισμό στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν  οι παραγωγοί - πωλητές λαϊκών αγορών έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Ο Νότης Μαριάς δεσμεύτηκε ότι θα παλέψει μαζί με τους παραγωγούς - πωλητές λαϊκών αγορών ενάντια στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης που καταστρέφει κυριολεκτικά έναν ολόκληρο κλάδο και παραδίδει το λιανικό εμπόριο στα χέρια των πολυεθνικών ομίλων και των σούπερ μάρκετ.

Μετά την συγκέντρωση ο Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η συγκυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών καταστρέφει τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο. Φάσκοντας και αντιφάσκοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διοχετεύουν μια επίπλαστη εικόνα συκοφαντώντας έναν ολόκληρο κλάδο πριν τον οδηγήσουν στην πλήρη διάλυση»