Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μακρίδη σε Αστυνομική Διεύθυνση και στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης - Πιερίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη / Νίκος Μακρίδης
 Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μακρίδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας
 Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας επισκέφθηκε υποψήφιος  Δήμαρχος
Κατερίνης και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ” Νίκος Μακρίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης  συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή, τους διοικητές τμημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης Πιερίας και  το προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια αυτής, o επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού “Νέα Εποχή για την Κατερίνη” Νίκος Μακρίδης, τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης – τόσο στην πόλη όσο και στα υπόλοιπα  δημοτικά διαμερίσματα  του Δήμου – ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους δημότες.

Επίσης, συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με τα μέτρα αστυνόμευσης κυρίως την περίοδο υψηλής τουριστικής επισκεψιμότητας , την καταπολέμηση του παραεμπορίου, καθώς και  την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και της παράνομης στάθμευσης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης ανέφερε ότι «ο  Δήμος και η αστυνομία πρέπει να συμπορεύονται με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών και νομίζω πως μαζί σαν δύο υπηρεσίες συνεργαζόμενες μπορούμε να τα  καταφέρουμε , γιατί θέλουμε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς».  

Από την πλευρά του Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, διαβεβαίωσε  τον κ.Μακρίδη ότι παρά τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν σε ότι αφορά το προσωπικό, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ζητήματα που  τέθηκαν στη συνάντηση και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας σε κάθε περιοχή του Δήμου.



Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μακρίδη στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης - Πιερίας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος  Μακρίδης μαζί με μέλη του συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κατερίνη» , επισκέφτηκαν τα γραφεία του συλλόγου Καρκινοπαθών  Κατερίνης και συζήτησαν με την πρόεδρο τις δράσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του συλλόγου.

Ο κ. Μακρίδης τόνισε: «Θαυμάζω την ανιδιοτελή προφορά, την αγάπη και φροντίδα για τον συνάνθρωπο. Η συγκλονιστική δράση του συλλόγου καρκινοπαθών «Αγία Αικατερίνη» δίνει μαθήματα θάρρους και δύναμης. Ταυτόχρονα, αναδεικνύει το μέγεθος της δικής μας ευθύνης. Την ευθύνη της δημοτικής αρχής να συμμετάσχει και να στηρίξει αυτό το έργο.  Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε σ' αυτήν την μεγάλη προσπάθεια».