Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συνάντηση με τους αστυνομικούς υπαλλήλους είχε ο Χρήστος Γιαννούλης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού
Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης
 Στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας περιόδευσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Άλλος Δρόμος» Χρήστος Γιαννούλης.
Ο κ. Γιαννούλης συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Αθανάσιο Μαντζούκα από τον οποίο ενημερώθηκε για το έργο των τοπικών υπηρεσιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας καθώς και για ζητήματα που αφορούν στο αστυνομικό έργο στην Πιερία.
Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε και με τον πρόεδρο Δημήτρη Φώτη και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν τους ίδιους τους εργαζόμενους που αφορούν στις ελλείψεις σε προσωπικό και σε εξοπλισμό, καθώς και για τα πανελλαδικά αιτήματα των ενστόλων.

Ο κ. Γιαννούλης σε δηλώσεις του υπογράμμισε την αναγκαιότητα επαρκούς στελέχωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας με ικανό αριθμό προσωπικού, σε μια περιοχή που ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο αυξάνεται ο πληθυσμός και η ανάγκη για αστυνόμευση. Επίσης,δεσμεύτηκε ότι η διοίκηση του Άλλου Δρόμου θα θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα της ασφάλειας του πολίτη και της αναβάθμισης των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας.