Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση του σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Παρουσίαση του σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Η ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας για την Π.Π. 2014-2020, είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014, στις 13:00 μ.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 40, 4ος όροφος).

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και την Πρόεδρό της,  κ. Αφροδίτη Λέινα καθώς και τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ και της Marketing Greece Α.Ε.,  κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, προσκαλούν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και  παράγοντες  του τουρισμού της Πιερίας στην παρουσίαση του σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020. To σχέδιο δράσης βασίζεται στη στοχευμένη προβολή της περιοχής, ως τουριστικού προορισμού, μέσα από την προώθηση ενός ανταγωνιστού πλάνου αξιοποιώντας τα ισχυρά χαρακτηριστικά του τόπου μας, όπως είναι η ιστορία, ο πολιτισμός, η γαστρονομία και φυσικά το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της Πιερίας.

Η αύξηση της τουριστικής κίνησης, η προσέλκυση ξένων τουριστών και η δημιουργία ενός σχεδίου για την προώθηση και επικοινωνία στην τουριστική αγορά του τουριστικού προϊόντος,  αποτελούν μέρος του στρατηγικού τουριστικού μάρκετινγκ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα.