Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ Ν.Ε

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Την Κυριακή 8/12 πραγματοποιήθηκε η 1η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας. Κατά την διάρκεια της συνδιάσκεψης έγινε γόνιμος διάλογος από τους αντιπροσώπους του Νομού που είχαν εκλεγεί από τα μέλη του κόμματος με εσωκομματικές εκλογές. Έγινε απολογισμός της δράσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό από τον απερχόμενο συντονιστή σ. Ζάννα Ζήση και τέθηκαν οι στόχοι για το επόμενο διάστημα. Στην συνέλευση αποφασίστηκε η καινούργια Ν.Ε. να αποτελείται από 17 μέλη. Στις εκλογές που ακολούθησαν για την στελέχωση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά οι :
1.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
2.ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3.ΓΡΑΒΑΝΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
4.ΖΑΝΝΑΣ ΖΗΣΗΣ
5.ΚΑΣΤΟΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
6.ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
7.ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
8.ΜΠΟΝΟΒΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
9.ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
10.ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
11.ΠΟΥΖΟΥΚΛΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
12.ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
13.ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ ΑΡΗΣ
14.ΤΖΑΜΑΚΛΗΣ ΧΑΡΗΣ
15.ΤΕΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
16.ΤΣΙΡΚΟΥ ΑΝΝΑ
17.ΧΑΙΛΑΤΖΙΔΟΥ ΓΝΩΣΟΥΛΑ
Τα μέλη της νέας Ν.Ε πραγματοποίησαν συνέλευση την Τρίτη 10/12 με μοναδικό θέμα την εκλογή της νέας Συντονιστικής Γραμματείας, του συντονιστή της Γραμματείας καθώς και του αναπληρωτή συντονιστή. Ως συντονιστής εκλέχθηκε Ο σ. Ζάννας Ζήσης και ως αναπληρώτρια η σ. Χαϊλατζίδου Γνωσούλα.
Ο συντονιστής Ζ.Ζάννας μετά την εκλογή του δήλωσε τα εξής:
« Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ζωντανός πολιτικός οργανισμός που ωριμάζει. Η ωρίμανση αυτή αποτυπώνεται και στις διαδικασίες του κόμματος, οι οποίες είναι βαθειά δημοκρατικές και συλλογικές τιμώντας τις παραδόσεις της αριστεράς.
Οι προκλήσεις και οι στοχεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο διάστημα είναι θα έλεγα ιστορικές και η μόνη επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιτυχία σε όλα τα μέτωπα ως όρος για την επιβίωση του ελληνικού λαού, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία του.
Προτεραιότητές μας για το επόμενο διάστημα είναι η ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων, ανατροπή της αυτοδιοικητικής πραγματικότητας και η εφαρμογή ενός προγράμματος ανασυγκρότησης της οικονομίας και της παραγωγής της χώρας, δουλειάς, παιδείας και υγείας για τον ελληνικό λαό. Με λίγα λόγια εφαρμογή ενός συγκεκριμένου, επεξεργασμένου προγράμματος εξόδου από την κρίση με την κοινωνία όρθια και όχι ισοπεδωμένη όπως επιζητούν Τρόϊκα και ελληνική συγκυβέρνηση.
Η 1η μας συνδιάσκεψη επικαιροποίησε το διαρκές κάλεσμα στους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και τους ανέργους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους και τους ελευθεροεπαγγελματίες να ενταχθούν στο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνουν κομμάτι της υπόθεσης της ανατροπής και της αναγέννησης της χώρας.»   
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε