Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγινιακός μιλάει για την έως τώρα πορεία της ομάδος του...

Για την προετοιμασία της ομάδας, το πρώτο φιλικό και την ερχόμενη χρονιά μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιγινιακού -aiginiakos.gr- ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Γιώργος Καρανικόλας.


Για την προετοιμασία:
«Συνεχίζουμε τη δουλειά, ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας. Προβλήματα δεν υπάρχουν, το κλίμα είναι πολύ καλό και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον σκοπό μας που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός πολύ δυνατού συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει».

Για το πρώτο φιλικό:
«Οι εντυπώσεις, αν και είναι πολύ νωρίς, ήταν θετικές και δείξαμε ένα μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων μας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Θα ακολουθήσουν κι άλλα δυνατά φιλικά, στα οποία ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στην αγωνιστική μας εικόνα».

Για τους στόχους:
«Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια, μας περιμένει πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς αλλά είμαι αισιόδοξος ότι με τη στήριξη του μεγαλομετόχου, Γιάννη Νιώπας, όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα θέλουμε να είναι ανταγωνιστική, να κάνουμε μια δυνατή έδρα με δεδομένο το ότι έχουμε την απόλυτη στήριξη του κόσμου και στο σημείο αυτό θέλω να απευθύνω έγκλιση σε όλουε τους φιλάθλους της βόρειας Πιερίας, να μας στηρίξουν σε αυτή τη προσπάθεια».

Για τη διοργανώτρια αρχή (ΕΠΑΕ):
«Πέρσι μετείχα στο Δ.Σ. της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής εκλεγμένος από τα σωματεία του Βόρειου Ομίλου και απέκτησα μια εμπειρία εκπροσωπώντας επάξια τόσο τη δική μου ομάδα, όσο και τις υπόλοιπες ομάδες του Βορρά. Για τη νέα χρονιά ως πρόεδρος της Π.Α.Ε. Αιγινιακός, θέλω να εκφράσω τη πεποίθηση μου ώστε να γίνει ένα πρωτάθλημα αντάξιο του περσινού που ήταν από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Επίσης,  να ολοκληρωθούν γρήγορα οι απαραίτητες διεργασίες όλων των ομάδων, προκειμένου να μην έχουμε καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος».

http://aiginiakos.gr/