Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Παραλάβατε καμένη γη κ. Μπερεδήμα; Ως αντιδήμαρχος ή ως δημοτική αρχή;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αντώνη Μάντζιο
 Με αφορμή τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Κατερίνης κ. Μπερεδήμα που αφορούσε τις πληρωμές προς τον Δήμο από τους επαγγελματίες του παραλιακού μετώπου Κατερίνης, σύμφωνα με τις οποίες: " Μέχρι τη δημιουργία του ενιαίου καλλικρατικού δήμου
Κατερίνης, υπήρχε μία χαλαρή αντιμετώπιση του θέματος και δεν εισπράττονταν τα χρήματα¨",  παρακαλούμε τον κ. Μπερεδήμα να μας γνωρίσει, με στοιχεία φυσικά, τις εισπράξεις και τις οφειλές των επαγγελματιών προς τον Δήμο Κατερίνης τόσο από τα παραλιακά καταστήματα όσο και αυτά του πεζόδρομου για τα έτη 2011, 2012 και φέτος ως Καλικρατικός Δήμος Κατερίνης αλλά και τις αντίστοιχες για τους Καποδιστριακούς Δήμους, Κατερίνης, Κορινού και Παραλίας από το 2007 ως 2010. 
Είναι σίγουρο ότι η δημοτική αρχή θα παραδώσει καμένη γη. 
Δεν μπορεί όμως αυτή η δημοτική αρχή να επικαλείται σήμερα ότι παρέλαβε καμένη γη γιατί διοικεί τον Δήμο ως Καλλικρατικό δήμο από το 2011 και ως Καποδιστριακό από το 2007. Είναι πολλά τα χρόνια διοίκησης για να επικαλείται καμένη γη που παρελήφθη από άλλους. Αν υπονοείται κακή διοίκηση από προηγούμενα στελέχη αυτής  της δημοτικής αρχής τότε ας γνωρίζουν ότι είναι ενιαία η ευθύνη της κακοδιοίκησης για όσους υποστήριξαν, υποστηρίζουν και συμμετέχουν σε αυτή τη δημοτική αρχή.

Στοιχεία λοιπόν κ. Μπερεδήμα.
Αντώνης Δ. Μάντζιος
δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης