Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο διαιτητής της χρονιάς στο βίντεο της δεκαετίας (παίζει σε όλη την Ελλάδα)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα απίστευτα... γαλλικά Έλληνα διαιτητή σε παίκτες! (VIDEO)

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιάννης Σωσώνης, είναι αναμφισβήτητα μία κατηγορία μόνος
του και αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο star όλων των κατηγοριών του νομού (με εμπειρία χρόνων στις επαγγελματικές κατηγορίες), λεκτικά, συμπεριφορικά και αγωνιστικά.

Το αποκλειστικό βίντεο του Metrosport.gr (που έχει ήδη γίνει viral) από το ντέρμπι της Α'΄Φθιώτιδας, Στυλίδα-Ένωση 2010 0-0, είναι αδιάψευστος μάρτυρας (οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση εναντίον του για αντικανονικό ορισμό του). Η επιτομή της ελληνικής διαιτησίας, στην πιο επική στιγμή της, από τον πιο αυθεντικό εκφραστή της, θα μείνει στην ιστορία για τη μοναδικότητα και τη σπανιότητά της.

"Τέλος είπα. Θα μείνετε έξι! Άμα δε μείνετε έξι, θα σας γ@@@... Είμαι ήρεμος ογδόντα λεπτά, της που@@@ θα γίνει!!!Μαλ@@ς!. Πες μου, Γιάννη, (απευθυνόμενος σε ποδοσφαιριστή που είχε τραυματιστεί) είσαι εντάξει;;;( την ίδια στιγμή ακούγονται κορυφαίες ατάκες από ποδοσφαιριστές "Μη σας ψαρώνει", "Γιατί τα ψαρώνεις τα παιδιά;") Ποδοσφαιριστής χαμογελώντας προσπαθεί να τον συγκρατήσει και να του υπενθυμίσει την παρουσία της κάμερας του Metrosport.gr ("Ακούγεσαι, ακούγεσαι"), παίρνει την πληρωμένη απάντηση, "Στα α@@@ μου"!!! "Εγώ είπα τη λέξη. Σταύρωσέ με!" Οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν "Έλα, ρε μ@@@ τώρα, στο κεφάλι χτύπησε, είναι δυνατόν;", "ο άλλος βρίζει ρε και δε δίνεις τίποτα", "τι κάνουμε τώρα; θα παίξουμε; να βγει έξω referee" (και εισπράττει και αυτός κίτρινη κάρτα) είναι μόνο μερικά από τα συνοδευτικά...γαλλικά με πιάνο...Ποτέ στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού δεν ειπώθηκαν live και δεν καταγράφηκαν τόσα ευφάνταστα σχόλια σ' ένα μόλις ένα λεπτό διακοπής αγώνα!!!

Η κορυφαία στιγμή Έλληνα διαιτητή και το απόλυτο totem της ελληνικής διαιτησίας στο αποκορύφωμά του σε μία αποκλειστικότητα ντοκουμέντο του κορυφαίου αθλητικού portal της Βόρειας Ελλάδας. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Eπικοινωνία: liviostitos@hotmail.com